IniciPoliesportiuCinta Espuny recomana celebrar a les llars de l'Ebre el Dia Mundial...

Cinta Espuny recomana celebrar a les llars de l’Ebre el Dia Mundial de l’Activitat Física

Avui 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) i Catalunya s’adhereix per onzè any consecutiu a una jornada que enguany és excepcional a causa del confinament de la població motivat per la pandèmia del coronavirus, per la qual cosa les activitats es traslladen a l’interior de les llars dels catalans i catalanes. Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre recorda que des de fa un any s’estaven activant moltes i diverses propostes, “perquè s’havia aconseguit que escoles, instituts, consells esportius, ajuntaments, clubs i tots tipus d’entitats esportives al voltant del 6 d’abril fessin tota mena d’accions per promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme. Però enguany toca fer-ho des de casa”. Segons Espuny cal seguir les recomanacions  de l’Organització  Mundial de la Salut i els infants i adolescents fer 60 minuts d’activitat física al dia i els adults 60 minuts, “tenim que ser actius durant totes les etapes de la vida.Serem més feliços. Tenim que millorar la qualitat de vida a través del moviment  i més en aquests dies, buscant alternatives dins de les llars  tot i el confinament”.

Des de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat pensen que malgrat aquest canvi de format, els objectius del DMAF, un missatge què pren encara més importància aquests dies, en què les persones estan tancades a casa i no poden realitzar esport i/o activitat física en les condicions de normalitat amb què ho fan habitualment, sigui a l’aire lliure o en instal·lacions esportives.

“GENT ACTIVA DES DE CASA!, és el vídeo enguany editat excepcionalment per culpa del COVID 19 obligats a traslladar les activitats a l’interior de les llars dels catalans i catalanes.

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies