IniciCiclismeBTTModificació del calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre a causa...

Modificació del calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre a causa del Coronavirus

El calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2020, veurà modificat el seu calendari, després de la suspensió de les dos primeres proves. Seguint les recomanacions del Departament de Salut i com a mesura de precaució pel coronavirus, els organitzadors de les proves de la “Transrabosenca” i “A per la cabra”, van decidir el seu ajornament. Primer va ser la prova de la Torre de l’Espanyol que s’havia de disputar el passat 29 de març, i ara també s’ha anunciat que tampoc es disputarà la de Tivissa, prevista per al pròxim 19 d’aril, amb sortida des de la zona poliesportiva de la Fotx, que consta de dos recorreguts, el més llarg de 45 quilòmetres i un altre de més curt de 27.

Les organitzacions també han indicat que es posaran en contacte amb les persones que ja havien formalitzat la seua inscripció, per donar noves instruccions. En els dos casos, les proves han estat posposades i una vegada normalitzada la situació programarà una nova data per la seua celebració.
El Xallenger BTT Terres de l’Ebre, havia programat cinc proves per al 2020, la pròxima i per tant la primera, serà l’Auberge de Benissanet el pròxim 7 de juliol, per seguir el 20 de setembre amb el Camí dels Bandolers de Sant Carles de la Ràpita, i la Duextrem d’Amposta 4 d’octubre, pendent de les noves dates per la disputa de la Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol i A per la Cabra de Tivissa.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 55

Últimes notícies