IniciPoliesportiuHoquei PatinsComiat amb derrota del CHP Amposta en un partit de tràmit

Comiat amb derrota del CHP Amposta en un partit de tràmit

El CHP Amposta va finalitzar amb derrota la temporada, perdent per 2-7 amb el CP Riudebitlles, en l’últim partit del grup 3-2, la fase de permanència a Segona Catalana.

L’equip ampostí que ha arribat amb els deures fets i la salvació garantida, no ha estat al seu nivell habitual de joc, anant quasi sempre a remolc del CP Riudebitlles. A la primera part van gaudir d’ocasions, però sense encert en el remat, mentre el seu rival va tenir més efectivitat. Al descans el marcador assenyalava una avantatge de 0-2 per als visitants. A la segona part el conjunt ampostí va sortir amb més determinació, reduint diferències Robert Carles. La reacció només va ser un miratge, el CP Riudebitlles va seguir més encertat davant la porteria rival, fins a arribar a un expressiu 1-6. El segon gol de Pau Esquerré no va tenir ja cap incidència important, i els visitants encara van incrementar la diferència, fins al 2-7 definitiu.

El CP Vilafranca Capital del Vi, ha encapçalat la classificació general amb un total de 26 punts, seguit pel CH Cambrils, 25; CP Riudebitlles, 22; CP Bell.lloc, 15; CHP Amposta, 14, i les dues últimes posicions per al CH Piera amb 13 i el Casal Espluga amb 6, que han perdut la categoria.