IniciHandbolEl CH Ascó ja coneix els seus rivals en la fase d'ascens...

El CH Ascó ja coneix els seus rivals en la fase d’ascens a Divisió d’Honor de Plata

Rocasa de Telde, com a equip amfitrió, Balonmano Alcobendas i l’Asmubal Meaño gallec, seran els rivals del CH Ascó, en la fase d’ascens a Divisió d’Honor de Plata. L’equip de la Ribera d’Ebre, classificat com a segon de la Lliga Catalana, haurà de viatjar a Canàries, per competir del 13 al 15 de maig en un grup molt complicat.

En la segona jornada al grup A, de la Copa Catalana, amb descans per al CH Vilamajor, el conjunt asconenc va perdre per 38-27 al poliesportiu de Sant Josep, amb el FH Sant Vicenç, equip de la Divisió d’Honor de Plata, que comptava amb la majoria dels seus efectius. Les jugadores del conjunt riberenc, van donar molta rèplica en la primera fase del partit, però l’equip local va reaccionar per arribar al descans amb una bona renda de 8 gols. A la segona part el CH Ascó va anar sempre a remolc del seu rival, que va gestionar el seu avantatge per aconseguir imposar-se amb solvència.

FE SANT VICENÇ, 38 (20)
CH ASCÓ, 27 (12)

FE Sant Vicenç: Ainhoa Larrañaga, Miriam Martin (4), Aida Fernández (2), Jessie Lepere (5), Rocio Parra (5), Maria Estrada (2), Ester López, Marta Siñol (5), Irene Moles (1), Meritxell Cabetas (1), Raquel Moré (3), Laura Rodríguez (1), Alma Pérez (6), Andrea Nieto (3), Claudia Cáceres.
CH Ascó: Abril Pujol, Anna Rodríguez (1), Júlia Rípodas (1), Abril Ferré (1), Judit Lanceta (4), Carla Martínez, Henar Martínez (12), Marta Abella (2), Paula Garcia, Carlota Martínez, Maria Ventura (5), Laia Ferré, Emma Folgueras.
Àrbitres: Josep Maria Mestre i Samuel Rios, van excloure per part local a Irene Moles, Meritxell Cabetas i Clàudia Cáceres i per les visitants a Júlia Rípodas, Carla Martínez, Henar Martínez i María Ventura.
Parcials: 1-3 (5′), 5-4 (10′), 8-7 (15′), 12-9 (20′), 16-10 (25′), 20-12 (descans), 22-16 (35′); 27-20 (40′); 31-22 (45′); 33-24 (50′); 36-25 (55′): 38-27 (final).