IniciHandbolContinua la dinàmica positiva del Perelló en la segona volta

Continua la dinàmica positiva del Perelló en la segona volta

Gran partit de l’Handbol Club Perelló davant l’Handbol Santpedor dins del marc de les Festes Majors de Sant Antoni.

El partit va començar amb avantatge local, dominant ja per sis gols d’avantatge al descans (12-6). Diferència que va augmentar a la segona part. On va continuar la superioritat i bon joc local, destacant la gran defensa i bones accions de les porteres locals, que van oferir la seua millor versió. Destacar també el suport del públic. Al final del partit, l’alcaldessa del Perelló, Mª Cinta Llaó; i el regidor de Festes, Ferran Chavarria; han fet entrega d’uns trofeus als dos equips. L’ha recollit la capitana de cada equip.

L’Handbol Perelló ha començat la segona volta amb dos bons resultats, amb empat davant el líder i clara victòria davant un rival directe.

La pròxima jornada el dissabte a les 17:00 hores i en partit corresponent a la catorzena jornada, es disputarà l’interessant duel de rivalitat entre el HC Perelló i el CH Ampolla.

HANDBOL CLUB PERELLÓ, 30
HANDBOL SANTPEDOR, 16

Handbol Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montse Forner, Montserrat Moliné, Núria Rebull, Laura Subirats, Georgina Teruel, Ester Casanova, Idoia Clemente.

Handbol Santpedor: Glòria Tait, Laura Baraldés, Charlotte Larrieu, Mireia Ruiz, Carmen Julieta Ciobanu, Cristina Rido, Tania Lima i Laura Ferrera.

Àrbitre: Joan Moncusí Cunillera. Va excloure a les locals Núria Pérez i Núria Rebull, i les visitants Glòria Tait (2) i Charlotte Larreu.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la dotzena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: