IniciHandbolL'Handbol Ascó finalitza la primera fase amb un meritori empat a Terrassa

L’Handbol Ascó finalitza la primera fase amb un meritori empat a Terrassa

El sènior femení de l’Handbol Ascó ha finalitzat la primera fase de la Lliga Catalana, amb un empat a la pista de l’Handbol Terrassa.

El partit va començar desajustat, tant en defensa com en atac, propiciant que les locals portessin avantatge en els primers minuts de la primera part; però vam saber reaccionar entrant remuntant fins a portar dos gols de renda, i arribar finalment amb empat al descans.

La segona part va continuar amb la dinàmica dels darrers minuts de la primera part, mantenint-se la igualtat al joc i el marcador En els últims cinc minuts van deixar sense anotar a les locals, per emportar-se un meritori empat, evidenciant la millora mostrada en els últims partits.

Ara l’equip disputarà la fase de permanència, en la que formaran part els equips següents amb aquests punts, BCN Sants i La Roca B 12, Esplugues i Terrassa 11, Sant Vicenç B i Sant Esteve de Palautordera 10, Granollers Atlètic i Ascó 5; Martorell 3, Vilanova del Camí 1. Baixaran els cinc últims, però tenint en compte els descensos per compensació podrien ser més o menys, segons si els equips catalans que baixen de Plata són més o menys que els que hi pugen.

HANDBOL TERRASSA, 23 (13)
HANDBOL ASCÓ, 23 (13)

Handbol Terrassa: Nerea Alonso, Natàlia Córdoba (2), Paula Brull (3), Sandra Fargas (9), Júlia Subirana (2), Judith Criado (3), Liliana González, Cristina Berbes (4), Judith González, Itziar Rubio.

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Rípodas (7), Tània Marcos (2), Xènia Treig (2), Carla Martínez (1), Júlia Navarro, Marina Calvo, Marta Abella (4), Rosa Guiu (1), Blanca Demattey (6) Irina Gómez.

Àrbitres: Albert Pons Lajusticia i Antonio Cuadrado Pérez. Van excloure a les locals Natàlia Córdoba i Cristina Berbes i a la visitant Júlia Rípodas..

Parcials: 2-1 (5′), 6-2 (10′), 7-6 (15′), 9-9 (20′), 10-12 (25′), 13-13 (descans), 16-15 (35′), 17-19 (40′), 20-19 (45′), 22-20 (50′), 23-22 (55′), 23-23 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la darrera jornada del campionat de lliga al subgrup B a la primera fase, clicant a la imatge inferior: