IniciHandbolL'HC Ampolla té contra les cordes al líder fins a l'últim minut

L’HC Ampolla té contra les cordes al líder fins a l’últim minut

Partit amb molts al·licients i de qualitat, el que van oferir l’Handbol Ampolla i el líder invicte OAR Gràcia Athlètic al pavelló Jordi Pitarque.

Els espectadors van poder veure una primera part per emmarcar, ben jugada en defensa i en bones accions ofensives, li van proporcionar la iniciativa al marcador al conjunt local, que al descans dominava amb una renda de 4 gols (16-12), que hagués pogut ser de 5 si l’àrbitre hagués donat per bo un gol coincidint amb el xiulet final.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera, atacs ben treballats i bones defenses feien que al minut 25 el resultat fos de 28 a 26, però a partir d’aquí, una defensa pressionant per tota la pista de les vallesanes, que no van saber contrarestar les locals, i la falta de picardia en alguns moments, van provocar errades no forçades i l’OAR, amb jugadores més experimentades, van capgirar el marcador, únic cop en tot el partit que es ficaven pel davant.

HC AMPOLLA, 28
OAR GRÀCIA SABADELL ATHLÈTIC, 29

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (14 aturades) i Helena Piñol (1 aturada) Maria Folgueras (1), Yaiza Ferré (6), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada, Judit Calbet (2), Olimpia Colomines (1), Aina Zaragoza (3), Mireia Ferré (6), Andrea Garcia (3), Emma Vicente (5), Lidia Zaragoza (1).

OAR Gràcia Sabadell Athlètic: Maria Gayan, Miriam Cruz, Marina Llordella, Gisela Pujola, Carla Arenós, Jordina Salvador, Sofia Serrano, Alba Busquets, Belen Cruz, Marta Pardo, Carla Roca, Carla Alcalde, Cristina Soler, Emma Falgueras.

Àrbitre: Bernat Moncusí Cunillera, va excloure a les locals Olímpia Colomines, Mireia Ferré i Andrea Garcia (2), i a les visitants Jordina Salvador, Carla Roca (2), Emma Falgueras.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la dotzena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: