IniciHandbolContundent derrota de l’Handbol Ampolla a Sabadell en un partit per oblidar

Contundent derrota de l’Handbol Ampolla a Sabadell en un partit per oblidar

Partit per oblidar per part de les jugadores de l’Ampolla, gens inspirades, que es van veure clarament superades per un rival, que va saber aprofitar les errades comeses, amb infinitat de pilotes perdudes que feien que les vallesanes, sortiguessin ràpidament al contraatac per anotar en facilitat. L’equip a més va estar  sense idees en atac amb moltes decisions equivocades, en un partit que ja es presentava complicat, i per guanyar havien de competir al 100% i no i no va ser així, tot i que algunes de les jugadores van estar a la pista amb molèsties físiques, més les baixes per lesió de llarga durada, van reduir les possibilitats de poder donar rèplica a un consistent equip local.

Malgrat tot, el partit va omençar amb molt bones sensacions, concentrades en defensa i amb efectivitat de cara a porteria amb 5 gols als primers 5 minuts (2 a 5) i fins al minut 15 el partit estava bastant igjualat, però a partir d’un temps mort per part de l’entrenador local van començar els despropòsits, arribant al descans amb un clar  19 a 13.

A la segona part l’Ampolla no va  reaccionar, patint una autèn tica desfeta, per ser superades des dels primers instants, produint-se el fet insòlit d’anotar només tres gols en tota la segona part, per acabar amb una dura i contundent dererota de 38 a 16.

La pròxima jornada partit de màxima rivalitat el  dissabte a les 17 hores contra l’HC Perelló.

OAR GRÀCIA SABADELL AT., 38 (19)
HC AMPOLLA, 16 (13)

OAR Gràcia Sabadell At.: Maria, Míriam, Laia, Gisela, Carla, Sofia, Alba, Belen, Marta, Davidof, Carla Roca, Alcalde, Jana, Cristina, Emma.

HC Ampolla: Lluisa Hierro (6 parades), Maria Folgueras, Yaiza Ferré, Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (6), Judit Calbet (2), Olimpia Colomines (1) Aina Zaragoza, Mireia Ferré (3), Emma Vicente (4).

Àrbitre: Edgar Castel Esteve. Va excloure a les locals Maria (16′) i Jana (28′) i a les visitants Maria Folgueras (20′) i Judit Calbet (18′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la quarta jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: