IniciHandbolL'Handbol Ascó sempre a remolc del Cooperativa Sant Boi (21-26)

L’Handbol Ascó sempre a remolc del Cooperativa Sant Boi (21-26)

L’Handbol Ascó no va poder superar a l’Handbol Cooperativa Sant Boi, en un partit on va mantenir opcions, però sempre va anar a remolc d’un rival, que va portar la iniciativa al marcador, i es va imposar amb la capacitat ofensiva de Judit Pérez i Júlia Parera, que entre les dues van anotar un total de 19 gols.

La igualtat en el joc es va mantenir en els minuts inicials del partit, però les visitants van incrementar el seu avantatge, marxant al descans amb una bona renda de quatre gols (10 -14).

Ho va intentar el conjunt asconenc en una segona part molt competida, però gestionant l’equip de Sant Boi sempre una diferència que oscil·lava entre els cinc i sis gols, sense que les riberenques poguessen reduir diferències.

La pròxima jornada jugaran el diumenge a les 19:30 hores al Complex Esportiu de les Moreres, davant el Finestrelles SC Handbol Esplugues, que com l’Handbol Ascó, porta dos punts a la taula classificatòria.

CH ASCÓ, 21 (10)
AKAIMOTO HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI, 26 (14)

CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (5), Tània Marcos, Xènia Treig (3), Carla Martínez (5), Júlia Navarro, Marina Calvo, Marta Abella (2), Rosa Guiu, Aina Lasala (2), Blanca Demattey (2), Gisela Gironés, Irina Gómez.
Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi: Mireia Morilla, Sandra Hoste, Miriam Salmerón (1), Paula Recio (2), Júdit Pérez (11), Maria Grau (2), Berta Cordobés, Carlota Galván (1), Aida Garcia, Júlia Parera (8), Thais González, Aroa Cassu (1)..
Àrbitres: Joan Moncusí i Bernat Moncusí.
Parcials: 1-2 (5′), 4-5 (10′), 5-8 (15′), 6-9 (20′), 8-11 (25′), 10-14 (descans), 12-17 (35′), 13-18 (40′), 13-19 (45′), 15-21 (50′), 19-24 (55′), 21-26 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la cinquena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: