IniciHandbolCop d'autoritat del Puerto Sagunto del tortosí Toni Malla que es consolida...

Cop d’autoritat del Puerto Sagunto del tortosí Toni Malla que es consolida en el lideratge

Era un partit a cara o creu, davant el màxim perseguidor dels valencians a la lliga i que li dóna un cop d’efecte a la part capdavantera de la lliga distanciant ara a tres punts (ha fet la jornada de descans el conjunt malagueny) al conjunt andalús i comandant amb autoritat la competició amb 9 punts, tan sols havent cedit un empat en el partit inaugural davant el Barça el Fertiberia BM Puerto Sagunto que entrena el tortosí Toni Malla, en les cinc primeres jornades del campionat que consoliden les expectatives de lluitar pel retorn a la màxima competició estatal d’handbol, la lliga ASOBAL.

El partit va començar equilibrat de forces però a mesura que avançava la primera meitat els blanc-i-vermells van aconseguir trencar el partit amb una diferència de quatre gols al descans, que els donava marge de cara a una segona meitat on es van mostrar molt superiors al rival, espolejats per un públic entregat que emplenava l’Ovni. Del Valle i Nolasco, van ser providencials per als valencians una vegada més, amb els quinze gols que van aconseguir marcar entre tots dos (més de la meitat dels del seu equip a la conclusió del xoc). Això afegit a una expulsió del visitant Adrián Portela, per donar-li una puntada a Sedano, que li va costar la vermella i la blava directa va condicionar als malacitans.

Després del pas per vestidors, els valencians sortien molt endollats al partit i van continuar amb el rumb de creuer, per seguir incrementant les diferències al seu favor i finalitzaven el partit amb sis gols de marge per damunt del Málaga, fonamental en cas d’empat a punts a final de temporada.

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 29 (15)
TROPS MÁLAGA, 23 (11)

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alex Ortega (4), Nil (1), Del Valle (7), Aron Díaz (1), Pau Ferre (4), Daniel Martínez, Adrián Nolasco (8), Daniel Sedano, Aitor Albizu, David García(1), Poveda (3), Javier Olivares.
Trops Málaga: Pedro Blanco, Roberto Muñoz, Da Silva (2), Pablo Fernández (2), Kahr, Cabrera(1), Jesús Melgar (3), Pablo Soler (5), Jose Villamarin, Luis Castro (2), Daniel Palomeque (2), Adrián Portela, Juan Agustín (1), Pedro (4), Sean (1).
Àbitres: Jordi Pinilla i Eric Deiros. Van excloure pel Fertiberia BM Puerto Sagunto Álvaro Del Valle, Sedano (2), Albizu (roja), Poveda i pel Trops Málaga a Da Silva (2), Nogales, Duarte, Portela (Blava)
Parcials: 2-2 (5′), 5-4 (10′), 6-6 (15′), 9-8 (20′), 12-10 (25′), 15-11 (descans), 18-13 (35′), 20-16 (40′), 24-16 (45′), 24-18 (50′), 26-20 (55′), 29-23 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Masculina Plata al seu grup B de competició, en la cinquena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: