IniciFutbol4ª CatalanaCop d'efecte d'un filial del Camarles que se'n va a dormir colíder

Cop d’efecte d’un filial del Camarles que se’n va a dormir colíder

Hi havia més que tres punts en joc. I això es va notar en un partit elèctric que va disposar d’alternatives per als dos filials i que finalment li donava el triomf per als camarlencs que marxaven a dormir emparellats a punts amb el líder Pinell, a falta de que dispute aquesta mateixa tarde el seu compromís davant la visita del Sant Jaume a partir de tres quarts de quatre al municipal de la Terra Alta.

Va ser un partit no apte per a cardíacs. Els camarlencs, que fa deu jornades que no perden (havent sumat vint-i-sis dels darrers trenta punts en disputa) i que només ha caigut contra el líder en aquesta lliga després de catorze partits disputats, fruit d’una pressió avançada amb la qual va plantejar el partit Florin Taidler, els permetia sorprendre als de la Terra Alta i dominar àmpliament durant la primera mitja hora del partit. Una dinàmica que aprofitaven per marcar dos gols pràcticament en vint minuts, davant un conjunt gandesà que no podia reaccionar davant el joc dels del Baix Ebre. A partit de la mitja hora, i fruit dels retocs tàctics introduïts per Sergi Vidal, el joc es va anivellar i arran de la sortida d’un córner arribava el gol que escurçava distàncies per als locals i que obria el camí de la reacció, que tan sols tardava quatre minuts a fer-se efectiva en una acció de tiralínies del conjunt local que acabava significant l’empat abans de marxar als vestidors al descans. Però encara hi hauria temps per a una acció clau per al devenir del duel. Al darrer minut dels temps reglamentari, s’assenyalava un penal que els terraltins fallaven en l’opció d’haver aixecat el marcador quan més malament ho tenien amb el 0-2 inicial per als blau-grana.

Després del pas per vestidors, els de Florin van mirar de corregir els errors que havien fet en el tram final de la primera meitat ajustant més bé l’equip, i tornaven a sortir fent-se amb el control que poc tardava a convertir-se amb el gol que els tornava a posar en avantatge després que Roger Prats completés el seu ‘hat-trick’ particular quan tot just es portaven set minuts de joc. Un fet que va obligar a avançar línies als gandesans que cercaven el gol, davant el bon replegament defensiu visitant que li permetia generar contres en les que podia haver finiquitat el partit, fins que a falta de dos minuts Aleix aprofitava una acció per a marcar el definitiu 2 a 4, amb el que es tancava el resultat i encaramava al filial camarlenc al capdamunt de la classificació amb 31 punts a falta d’una jornada per tancar la primera volta del campionat, gairebé immaculada, davant l’Olímpic ME al municipal Pla de Barra la setmana vinent.

CF GANDESA ‘B’, 2
CF CAMARLES ‘B’, 4

CF Gandesa ‘B’: Miky Boira, Segura, Sabaté, Guillem, Ismael, Gerard, Ramon Luz, Oriol Salvadó, Genís, Roger, Héctor. També van jugar: Hostau, Ferreira, Manyà, Vidal (ps), Aubanell, Adrià, Velislav.

CF Camarles ‘B’: Camison, Edgar, Aguilar, Aleix, Sansaloni, Roger Prats, Serral, Hugo, Rollan, Xavi Curto, William. També van jugar: Mora, Ventura, David, Eze (ps), Jaume Curto, Marc, Bayo.

Àrbitre: Youssef Abaghad, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per a Ramon Luz (19′), Sabaté (44′), Miky Boira (54′), Adrià (80′), Gerard (86′) i Ismael (89′) del CF Gandesa ‘B’ i Xavi Curto (12′), Serral (55′), Edgar (75′), Hudo (84′), Jaume Curto (86′), Aguilar (89′) i l’entrenador Florin Taidler (12′) del CF Camarles ‘B’.

Gols: 0-1, Roger Prats (14’); 0-2, Roger Prats (21’); 1-2, Ismael (37’), 2-2, Velislav (41’); 2-3, Roger Prats (52’); 2-4, Aleix (88′).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la catorzena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: