IniciFutbol3ª CatalanaEl Roquetenc resol abans del descans i es retroba amb la victòria

El Roquetenc resol abans del descans i es retroba amb la victòria

El Roquetenc es manté invicte al seu camp, on de moment tan sols ha pogut disputar tres compromisos aquesta temporada davant la Cava (en el partit inaugural de la lliga que va acabar amb empat a zero gols) i davant el Corbera d’Ebre i el filial partidalenc on han pogut sumar dos triomfs seguits de forma convicent, 5-1 i 4 a 2, aquest darrer marxant al descans amb un incontestable 4 a 0 al marcador.

Uns primers quaranta-cinc minuts molt complerts per part dels jugadors que entrena David Garcia els han permés desbordar a un conjunt partidalenc que li ha costat aclimatar-se al terreny de joc de gespa natural. Una acció als primers compassos, quan només es duien dos minuts disputats, en la qual Gerard Cid ha rematat una centrada al travesser ell mateix ha recollit el refús del ferro i a plaer trencava l’equilibri al marcador. No obstant això, els primers minuts eren d’un domini altern i els visitants gaudirien dos dos accions on la mala fortuna els privava del gol de l’empat amb dos rematades als pals de la porteria defensada per Josep Martínez. Però, eren els roig-i-grocs qui es mostraven més contundents a l’àrea rival i arran d’una bona conducció per banda esquerra de Joel Roig, la seua centrada cap a l’àrea era rematada per Daiz, venint des del darrera, i afusellant lluny de l’abast de Salva el gol que ampliava les distàncies per al conjunt roquetenc. El segon gol, caia com una llosa sobre el conjunt partidalenc que a partir d’encaixar la segona diana, estava a plaer del joc vertical dels de Garcia, que generaven infinitat d’arribades clares per haver ampliat encara més el resultat abans de tancar la primera meitat. Morales i Stpehane, en una bona combinació ofensiva dels de Roquetes, aprofitarien per a deixar el partit vist per a sentència amb el 4-0 que posava molt coll avall el compromís.

Després del pas per vestidors, el joc tot i decaure com és normal en aquests casos, la bona actuació del porter visitant Salva i els pals, han evitat que la golejada s’unflés més per al conjunt local. Al tram final, la combatibitat dels roig-i-blancs es veia premiada amb els dos gols que maquillaven el resultat final arran d’una acció espectacular de Jeroni en una rematada de tisora d’esquenes a porteria que entrava pel mateix escaire, que ha significat el primer gol dels partidalencs i aprofitant la senyalització d’un clar penal, pràcticament amb el temps d’afegit.

CD ROQUETENC, 4
UD JESÚS I MARIA ‘B’, 2

CD Roquetenc: Josep Martínez (Jean Marie, 45’), Gerard Cid, Pere Pitarch, Àngel (Cazaux, 69’), Michael (Miquel Piñol, 64’), Joel Roig, Morales, Codor, Stephane (Ivan Arasa, 89’), Toni Ondozábal, Daiz.

UD Jesús i Maria ‘B’: Salva, Juan Carlos, Rafa, Ronald, Isaac (Jeroni, 64’), Amine, Marius, Pardo (Omar, 78’), Roger, Albert Torres, Fabri (Soufiane, 10’).

Àrbitre: Pol Romera Viñuelas, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Targetes per a Ronald (63’) i Jeroni (81’) dels visitants.

Gols: 1-0, Gerard (2’); 2-0, Daiz (12’); 3-0, Morales (27’); 4-0, Stephane (40’); 4-1, Jeroni (74’); 4-2, Jeroni (p) (90’+1’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la catorzena jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: