IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del Catalònia goleja i seguix enganxat a dalt

El filial del Catalònia goleja i seguix enganxat a dalt

Segueix en una molt bona dinàmica el conjunt entrenat per Dani Fernández que dissabte es va imposar de forma contundent davant la Fatarella, sumant cinc jornades seguides sense cedir cap derrota sumant onze dels darrers quinze possibles, que encaixava la tercera derrota a domicili de la temporada, la segona de forma consecutiva. El Jesús Catalònia ‘B’ amb vint-i-vuit punts, seguix enganxat a la part capdavantera i accedix al tercer lloc de la classificació a tan sols tres punts respecte als colíders de grup, el Pinell (que té un partit pendent que jugarà aquesta mateixa tarde davant el Sant Jaume) i el Camarles B.

L’inici del partit va ser pràcticament una repetició del que havia passat dos hores abans en el duel del primer equip. Van sortir amb la convicció necessària i una efectivitat notòria que els permetien situar dos gols d’avantatge al marcador als set minuts de joc, sent dominadors de la situació i clarament protagonistes. Als dos minuts en una bona acció d’Adrià per banda, la seua centrada cap a l’àrea era rematada de forma impecable per Josep Bonet, fent el seu primer gol de la tarde. I cinc minuts més tard, en un servei en llarg des de porteria Bonet la pentinava i habilitava completament sol a Dani Fernández que davant el porter definia a la perfecció i ampliava la renda a l’electrònic. Amb el marcador clarament a favor, la Fatarella va fer un pas endavant, i arran d’una acció on podien penjar fins a tres cops la pilota, arribava al segon pal on Pere Nacher, completament lliure de marcatge, recollia l’esfèric i rematava a plaer lluny de l’abast de Prieto retallant les diferències. S’obria un partit nou. Els terraltins, aprofitaven la inèrcia del gol per buscar apretar i generant accions de perill, tot i no crear accions clares de gol. Una situació que arran d’una indecisió defensiva visitant, entre el porter i el darrer defensor fatallerenc, li permetia a Bonet fer el segon gol en el seu compte particular, i donant-li un respir al conjunt de la Santa Creu, que arribava així al descans amb el 3-1.

A la represa, els jesusencs tornaven a reemprendre la dinàmica en que havien iniciat el partit, fruit del reforç anímic que va donar el tercer gol. Fruit d’aquesta inèrcia arribava el quart que ja matava la confrontació, en una nova acció que culminava Bonet, completant la seua destacada actuació amb el seu particular ‘hat-trick’ als onze minuts del segon temps. A partir d’aquest moment es va poder veure un conjunt verd-i-blanc dominador de la situació i molt atent en defensa per a intentar no rebre un altre ensurt. Roberto tancava la golejada amb una excel·lent rematada des de la frontal que tancava el resultat definitiu.

CF JESÚS CATALÒNIA ‘B’, 5
CE LA FATARELLA, 1

CF Jesús Catalònia ‘B’: Prieto, Ivan, Òscar Anguera, Roberto, Josep Bonet, Dani Fernández, David Ibañez, Moha, Adrià, Artimaña, Vlad. També van jugar: Del Cerro, Pedro (ps), Fatty, Benouda, Aleix, Marcel.

CE la Fatarella: David, Lhoussain, Agustí Nacher, Joaquin, Vaqué, Descarrega, Jordi Rius, Erik, Raúl, Aitor, Pere Nacher. També van jugar: Rafik, Martí, Pol, Sastre.

Àrbitre: Neus Albalat Queralt de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per a Moha (46′) dels jesusencs i per a Raúl (38′), Agustí Nacher (40′), Erik (73′) i Pere Nacher (73′) dels fatallerencs.

Gols: 1-0, Josep Bonet (2′); 2-0, Dani Fernández (7′); 2-1, Pere Nacher (27’); 3-1, Josep Bonet (33’); 4-1, Josep Bonet (56’); 5-1, Roberto (84’).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la catorzena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: