IniciFutbol salaCorrectiu del CFS Roquetes que ocupa el lideratge, en l'estrena de Divisió...

Correctiu del CFS Roquetes que ocupa el lideratge, en l’estrena de Divisió d’Honor (8-2)

Inmillorable estrena de categoria per al Club Futbol Sala Roquetes, després d’haver-se quedat com a únic representant ebrenc a la categoria per la renúncia de la Sénia que ha baixat a primera divisió, passant literalment per sobre del Maials que va encaixar una derrota àmplia després del resultat de 8 a 2. Una victòria que els situa com a primer líder de la categoria, per disposar d’un millor coeficient respecte als rivals.

Suposava una prova de foc per als d’Edu Albiol en el debut a una categoria on mai no havien militat en la història del club de Roquetes. No obstant això, no els hi va pesar la responsabilitat sortint des del primer minut molt concentrats i conscienciats en minimitzar els errors defensius, per tal que no s’avancessin els lleidatans al marcador. Empesos per la nombrosa afició que es va congregar a veure el partit, els roquetencs es feien amb el control territorial de la situació i generaven arribades clares davant els dominis dels de Maials, que no trobaven la fórmula per trencar l’assetjament constant dels groguets davant la seua porteria. Tot i això, el partit avançava i el gol que els avancés a l’electrònic no arribava fins que una acció culminada per Pau Benito els posava en avantatge a cinc minuts d’arribar al descans. Un cop oberta la llauna, un minut després, Pau Benito tornava a perforar el marc visitant i posava el 2-0 al marcador. En ple assetjament local, Fran culminava una bona transcisió ofensiva roquetenca, després d’una intercepció sobre la línia de mitjos (18′). Semblava que el partit es començava a decantar de part dels d’Edu Albiol, però gairebé quan no havia passat ni un minut, arran de la sortida d’un córner l’acció d’estratègia permetia als de la Terra Ferma, fer el seu primer gol del partit i recuperar opcions de disputar el partit. Però, gairebé sobre la botzina, els locals tornaven a aprofitar un dels atacs que disposaven per a que Fran posés el quart abans d’enfilar el camí de vestidors amb un 4-1 contundent.

Amb el partit encaminat, el Roquetes tenia que estar molt concentrat davant l’intent d’atacar de cinc que provaven els visitants des de l’inici de la represa. Amb una defensa molt treballada en aquest aspecte, no permetien que els lleidatans s’apropessin a la porta defensada per Dima. Fruit d’aquesta dinàmica, una recuperació dins a camp propi de Josep, li permetia fer una acció individual que finalitzava en el cinquè gol (29′). Els deu minuts restants, es van convertir en una anada i tornada a les dues porteries, sent més efectius els locals que a falta de dos minuts per acabar el duel aconseguien el sisè, obra de Quique Forcadell, en acció d’estratègia, respost d’immediat pel segon gol visitant. En el darrer minut, amb el Maials de cinc sobre la pista, dos intercepcions locals permetien unflar el marcador definitiu gràcies a les accions de Jaume Cuella i Dima, de porta a porta.

Bon vagatge ofensiu dels del Baix Ebre que visitaran la pista del Vinyols, que resta emparellat a tres punts amb els d’Edu Albiol, ocupant la segona plaça del grup, dissabte a a partir de les 19 hores de la tarda.

CFS ROQUETES, 8
FS BARÓ DE MAIALS, 2

CFS Roquetes: Raúl Anguera, Jaume Cuella, Albert, Fran, Quique Forcadell. També van jugar: Josep, Dima (ps), David Solé, Marci, Jonathan, Moha, Pau Benito.

FS Baró de Maials: Adrià, Gerard, Polo, Ivan, Roger. També van jugar: Lluc, Albert Martí (ps), Omar, Palou, Vallés, Lluís.

Àrbitre: Abdellah Ahrouch Aabassi i Diego Fernando Sedano Patarroyo amb Abert Navarro Capilla com anotador, de la delegació tarragonina. Targetes per a Quique Forcadell (29’) i Moha (30′) dels locals i per a Lluc (27’) dels visitants.

Gols: 1-0, Pau Benito (15’); 2-0, Pau Benito (16’); 3-0, Fran (18’); 3-1, Lluís (19′); 4-1, Fran (19’); 5-1, Josep (29′); 6-1, Quique Forcadell (38′); 6-2, Lluís (38′); 7-2, Jaume Cuella (39′); 8-2, Dima (39′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la jornada inaugural, clicant sobre la imatge inferior: