IniciBàsquetEl Bàsquet Amposta no es pot estrenar a la seua pista amb...

El Bàsquet Amposta no es pot estrenar a la seua pista amb victòria

El Bàsquet Amposta no va poder consolidar la seua bona estrena a la Tercera Catalana, i després de la victòria en la jornada inaugural a la pista del Claret de Valls, va perdre a la seua pista amb l’equip del Torredembarra de La Barata de la Font per 68-77.

L’equip ampostí va anar sempre a remolc encara que mantenint intactes les opcions de victòria. El partit va començar amb molta igualtat, successius empats fins al minut 5, on els visitants van aconseguir un parcial 2-12 després de l’empat a 8. El segon quart va tenir alternances en el joc, però l’equip de Torredembarra va mantenir la renda favorable, marxant al descans amb 28-35.

El tercer quart va resultar molt igualat, finalitzant amb dos punts favorables als locals, encara que el seu rival va continuar per davant al marcador. Ho va intentar el conjunt ampostí en l’últim quart, però sense poder rebaixar la renda desfavorable, que el Torredembarra va mantenir en els últims instants amb els llançaments des de la línia de tirs lliures.

En la pròxima i tercera jornada al grup 7 de la Tercera Catalana el Bàsquet Amposta jugarà diumenge a les 12:00 hores, al pavelló de Sant Pere i Sant Pau, davant l’Asisa Sant Pere i Sant Pau, que ha perdut els dos partits fins ara disputats.

CB AMPOSTA, 68 (28)
LA BARATA DE LA FONT-TORREDEMBARRA BC, 77 (35)

CB Amposta: Pueyo (22), El Hamza (11), Castan, Pastor (21), Abella, cinc inicial, Biosca (8), Dasi, Bianchin (4), Gisbert, Fortuño, Leyenda (2). 21 faltes personals. Eliminats, Pueyo i Pastor (40′). Tres triples. 17/27 tirs lliures.
La Barata de la Font-Torredembarra BC: Riquelme (13), Torres (22), Gomariz (3), Martín (13), Marc Solé (3), cinc inicial, Pere Solé (2), Haritz Trepat (12), Sergi Garcia (9).
Àrbitres: Enrique Tricaz i Andreu Ferrer.
Parcials: 10-20, 18-15, 19-17, 21-25.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la jornada inaugural de la competició, clicant la imatge adjunta: