IniciFutbol salaCurs d’àrbitres de futbol sala per a les festes de Nadal

Curs d’àrbitres de futbol sala per a les festes de Nadal

TERRES DE L’EBRE // El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de l’FCF realitzarà, les pròximes festes de Nadal, un Curs d’àrbitres de futbol sala en format en línia i intensiu, només del 28 al 31 de desembre, sobretot enfocat a aconseguir més àrbitres en 3 delegacions on més falta ens fa i, una d’elles és Terres de l’Ebre. El fet que siga intensiu i en línia possibilita moltíssim que puguen apuntar-se àrbitres de territoris més allunyats.

Actualment a les Terres de l’Ebre hi han inscrits 16 clubs de futbol sala a la Federació Catalana de Futbol, 5 àrbitres i 5 àrbitres assistents. Esta situació ha obligat a mantenir la Delegació de Terres de l’Ebre annexada a la de Tarragona. L’objectiu és fomentar i potenciar l’arbitratge a la zona ebrenca, per tenir un bon volum d’àrbitres i d’àrbitres assistents, que permeta una major rotació a l’hora d’exercir en partits entre clubs de la zona. Això també augmentarà la competitivitat i la motivació i, per tant, el nivell a la zona i a més, a l’hora de fer classes, exàmens i altres formacions, arribar a ser una delegació independent.

El curs està destinat als aspirants d’arreu del territori català, però donant prioritat a l’hora de cobrir la demanda actual de col·legiats, als pertanyents a les delegacions de Catalunya Central, Girona i Terres de l’Ebre. Les quatre assignatures que s’impartiran seran: 17 regles del joc; Actes i protocols FCF; Protocol previ de partit, i Iniciació a la psicologia arbitral. El curs, supeditat a les places demanades, servirà per a incorporar nous àrbitres durant la temporada 2020-2021. La inscripció s’ha de realitzar a través del sistema informàtic.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies