IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol en desacord amb el nou pla d'obertura...

La Federació Catalana de Futbol en desacord amb el nou pla d’obertura presentat pel Govern de la Generalitat

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol, davant el pla d’obertura progressiva presentat pel Govern aquest dijous, valora la rectificació introduïda en el document després de recollir una part de les peticions del teixit esportiu. En aquest sentit, a partir del pròxim dilluns 23 de novembre, coincidint amb l’inici de la primera fase de desescalada, els federats i federades podran reprendre els entrenaments, amb l’obertura de les instal·lacions esportives, amb un aforament màxim del 50% en camps i pistes a l’aire lliure, i d’un 30% en pavellons, sense l’ús de vestidors. Això permetrà la recuperació de l’activitat als clubs, fruit de les propostes aportades pel sector en les reunions mantingudes al llarg de les darreres hores amb la Generalitat.

Tot i així, la resolució governamental queda lluny d’altres de les demandes plantejades per la FCF i la resta de federacions esportives catalanes, pel que fa al retorn de les competicions d’àmbit territorial, que haurà d’esperar fins al cap de setmana del 9 i 10 de gener, un cop assolida la quarta fase. A la vegada, la FCF seguirà treballant per assolir altres de les reivindicacions expressades per part del conjunt dels clubs de futbol i el futbol sala català, respecte a l’horari de tancament de les instal·lacions esportives, així com la reconsideració de distribució dels ajuts econòmics anunciats pel Govern.

Procés de reunió amb els clubs 

Després de la decisió del Govern de mantenir l’aturada de les lligues, la FCF engegarà al llarg dels pròxims dies una ronda de contactes amb els clubs catalans, per tal de conèixer el seu posicionament. En aquest procés de reunió es comptarà amb una representació transversal de totes les categories del futbol i el futbol sala català, i servirà per determinar els pròxims passos a seguir per a la tornada a les competicions.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 54

Últimes notícies