IniciFutbolCursos d'entrenadors a les Terres de l'Ebre per obtenir la llicència UEFA

Cursos d’entrenadors a les Terres de l’Ebre per obtenir la llicència UEFA

ESPORTS // L’Escola d’Entrenadors té previst dur a terme els cursos UEFA B i UEFA A de manera presencial. La distribució d’hores de formació presencial es podran reemplaçar per virtuals segons la situació sanitària. Paral·lelament l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat – pràctiques en un club), es podrà dur a terme a partir del 15 d’agost, segons elecció de l’alumne, sempre dins dels 18 mesos de validesa del curs.

Es tracta d’un curs que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol i dóna accés a la Llicència UEFA B (complint els requisits regulats a la Convenció UEFA). A les Terres de l’Ebre les classes seran nocturnes, amb un cost de 1000 euros, i es realitzaran de l’1 al 28 de juny, amb un total de 400 hores, de les quals 138 seran de teoria o unitats pràctiques fora dels terrenys de joc i 262 als terrenys de joc, incloses les pràctiques laborals.

La superació completa d’aquest curs atorga l’obtenció del Diploma i Llicència d’Entrenador de Futbol UEFA B, que habilita per exercir com a entrenador en les categories on aquesta llicència sigui requerida en totes les Federacions nacionals signatàries de la Convenció de la UEFA. Així mateix permetrà a l’alumne continuar la seva formació en les Escoles d’Entrenadors territorials realitzant el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol UEFA A

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies