IniciMotorEl pilot tortosí Xavi Albertón s'imposa als Menàrguens i és el nou...

El pilot tortosí Xavi Albertón s’imposa als Menàrguens i és el nou líder de la Copa Catalana de Promovelocitat

ESPORTS // Xavier Albertón (MC Tortosa), es va imposar després d’un emocionant duel amb Christian Calvet (MC Tot Motor Reguers), en la segona prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al circuit Kàrting de Menàrguens, organitzada per la Penya Motorista Barcelona i el suport tècnic d’ETG, en les categories PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3 i Promo-E.

En la categoria reina de la Copa Catalana de Promovelocitat, la PromoRACC1, Xavier Albertón es va endur el triomf en una cursa molt disputada i igualada, amb tercer lloc per Adrian Molina (MC Circuit Móra d’Ebre), que sumava el seu segon podi consecutiu de la temporada, i octau per al seu company d’equip Arnau Aragón . El pilot del Moto Club Tortosa i Christian Calvet es van repartir els triomfs en les dos mànegues, sumant 45 punts, però la combinació de resultats van afavorir a Xavi Albertón, que s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. Gràcies a aquest triomf, Albertón s’ha situat com a nou líder de la classificació general, aprofitant la discreta actuació del pilot de Teruel, Gonzalo Sánchez, que en aquesta prova va queda lluny de les posicions de podi.

Albertón suma a la general, 74 punts, per 67 de Calvet, amb quart lloc per Molina amb 60 i octau d’Aragón amb 29.

En Promo RACC2, primer lloc per Cesc Obiol (Simonety School) i quart de Bryan Gutiérrez (MC Circuit de Móra d’Ebre), En la general líder Cesc Obiol amb 100 punts i quart Bryan Gutiérrez amb 50.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat tindrà lloc el 27 de juny a Móra d’Ebre.