IniciMotorDani Subirats (MC Amposta) tercer en sènior B a Blancafort en la...

Dani Subirats (MC Amposta) tercer en sènior B a Blancafort en la Copa Catalana d’Endurades

El pilot del Moto Club Amposta Dani Subirats, va pujar al podi en la segona prova de la Copa Catalana d’Endurades disputada a la població de Blancafort amb organització del MAC Reus.

Blancafort va viure un cap de setmana amb l’enduro com a gran protagonista, disputant-se en només dos dies, tres competicions diferents. El dissabte va ser el torn de la Copa Catalana d’Enduret i de la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, mentre que el diumenge es va disputar la Copa Catalana d’Endurades.

En la Copa Catalana d’Endurades en la categoria sènior B, primer lloc per a Albert Muñoz (MC Llívia), seguit d’Eric Garcia (MC Castellbisbal) i Dani Subirats (MC Amposta). Els germans Joan i Jord Esmel (MC Tot Motor Reguers), van acabar en onzena i dotzena posició.

A la classificació general Dani Subirats és quart amb 22 punts, prop del segon i tercer, Marc Molins (MC 3 Taurons), amb 26 i Albert Muñoz (MC Llívia), 25. El líder destacat es Eric Garcia (MC Castellbisbal) amb 45 punts. Joan i Jordi Esmel ocupen la quinzena i dissetena posició respectivament amb 5 i 4 punts.

En sénior C, el millor classificat dels ebrencs va ser Joan Baptista Nolla (MC Alcanar) en octava posició, seguit de Miguel Espinós (MC Tivenys) en desena, Alejandro Martínez (MC Alcanar), en dotzena i Josep Joan Forés (MC Tivenys) en setzena.

A la classificació general Joan Baptista és dotzé i Miguel Espinós catorzé. En veterans-40, Albert Piñol (MC Tivenys), va acabar en dotzena posició i és setzé a la general.

En la quarta prova de la Copa Catalana d’Enduret, sexta posició d’Aitor Pla (MC Alcanar), en 65 c.c,. Actualment ocupa la quinta posició a la classificació general amb opcions de podi, quan resta per finalitzar el campionat, només la prova de Sitges el 28 de novembre.