IniciMotorRokas Juska (MC Amposta) domina a Martorelles i és més líder de...

Rokas Juska (MC Amposta) domina a Martorelles i és més líder de la Lliga Catalana de Motocròs

Rokas Juska augmenta la seua renda al capdavant de la Lliga Catalana Interprovincial de Nens de motocròs, després de la seua meritòria victòria en la tercera prova del campionat, disputada al circuit de motocròs de, en una jornada molt calorosa a la localitat del Vallès Oriental.

Sota l’organització de l’Amics Moto Club Martorelles, la Lliga Catalana de Nens va reunir 88 pilots, repartits entre les cinc categories convocades: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Femení. El club organitzador va obsequiar tots els participants amb una caixa de sucs i medalles per als més petits.

Rokas Juska va ser el més ràpid de la categoria, MX50. El pilot del Moto Club Amposta va dominar en les dos mànegues. Eleu José (MC 3 Taurons) i Alonso Tribaldos (MC Vilobí d’Onyar), van ocupar el segon i tercer respectivament, i van completar els calaixos del podi.

Amb aquesta victòria, Rokas Juskas augmenta la seua renda en el primer lloc del campionat amb 192 punts, per davant d’Eleu José amb 90 i Iker Cano amb 86. En MX65, Nil Pallarès (MC Segre) no va donar opció a cap dels seus rivals després de vencer amb solvència les dues mànegues. Ivan Martínez es va enfilar fins a la segona posició del podi. Vincent Carbonell va completar les posicions d’honor de la categoria. Unai Ortiz (MC Tortosa), va ser catorzé, i els pilots del Moto Club Tot Motor Reguers, Adei Casas i Edgar Martinez, van ocupar la dissetena i vint-i-novena posició respectivament.

A la classificació general líder destacat Nil Pallarés amb 136 punts. Unai Ortiz és divuité amb 15; Edgar Martínez, trenta-cinqué amb 4 i Adei Casas, cinquanta-dosé amb 2. La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de nens tindrà lloc el pròxim 3 d’octubre al circuit Els Cortals.