IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol dotzena al XIV Ciutat de València d'espasa femenina

Daniela Pinyol dotzena al XIV Ciutat de València d’espasa femenina

Daniela Pinyol va finalitzar en dotzena posició, en el XIV Ciutat de València d’espasa femenina, disputat al Poliesportiu de Benimaclet. El torneig integrat al Calendari Oficial de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i de la Reial Federació Espanyola d’Esgrima, està organitzat per la Sala d’Armes València. Aquesta edició té una especial rellevància, ja que el torneig està emmarcat dins les celebracions del 25è aniversari de la Sala d’Armes València. La competició va acollir a les millors tiradores de tota Espanya en un campionat ja clàssic al món de l’esgrima. L’esdeveniment va comptar amb un centenar de participants de totes les ciutats del país, un nodrit grup que representarà pràcticament la totalitat de les comunitats autònomes.

La tiradora de la Sala Esgrima Amposta, va protagonitzar un magnífic inici de torneig, superant a les sis rivals de la seua pole, a Mònica Peláez (CE Valladolid); Paula López de la Pena (CE Tres Cantos Madrid); Elia López López (100 TO-Corunya); Zulema Martínez Llorens (CE Touché Castelló), i Júlia Castro (Sala Armas Granada). En la primera ronda del quadre final va guanyar a Alejandra Rodríguez Vicente (Sala Armas Burgos), per 15-10. En la segona no va tenir sort en l’emparellament, perdent per 15-11, amb Nicole Lixandru, una de les principals favorites, que després es va penjar la medalla de plata, només superada en la final per Maria Mateos (CE Valladolid).