IniciBàsquetUna victòria que li assegura la permanència al CB Cantaires Tortosa

Una victòria que li assegura la permanència al CB Cantaires Tortosa

La victòria davant el Confran 95 CB Cambrils, combinat amb la del CB Torreforta B, davant el Reus Ploms Salle Negre, en un partit agònic que es va decidir a la pròrroga, li assegura al Davima CB Cantaires, la vuitena plaça. D’aquesta manera l’equip tortosí evita les tres últimes posicions de descens directe, i les dos de promoció de permanència, en la temporada de la seua estrena a Segona Catalana. L’equip tortosí va poder superar a un rival molt complicat, que va tenir en l’experimentat Ferran Torres, exjugador de la LEB Or, el seu principal referent, que va crear molts problemes a la defensa local.

En el primer quart, l’equip cambrilenc va dominar amb autoritat sota els taulells, imposant la seua superioritat en el rebot, i portant sempre la iniciativa en el joc i el marcador. També van dominar en el segon quart, en el que va mantenir-se la mateixa dinàmica, un parcial 0 8 en els últims dos minuts, els va permetre marxar al descans amb la màxima renda d’11 punts, davant un conjunt tortosí a vegades excessivament precipitat en les accions ofensives.

Va canviar la situació al tercer quart. L’equip tortosí va tornar inspirat dels vestidors, i amb un parcial 18-0, amb quatre triples consecutius, tres de Luna, es va posar per davant al marcador (47-41). A partir d’aquest moment va tornar la igualtat, però sempre amb els visitants a remolc. El tercer quart va finalitzar amb 55-51, i en l’últim quart, l’equip tortosí va saber gestionar la seua avantatge, per acabar imposant-se i sumar un triomf que a una jornada per al final, pot valer la permanència.

En la próxima i última jornada, el Davimia CB Cantaires Tortosa, jugarà el partit de tràmit la pista del Reus Ploms Negre el dissabte a les 17:15, de molt transcendència per al conjunt reusenc.

DAVIMA CANTAIRES CB TORTOSA, 76 (30)
COFRÁN 95-CB CAMBRILS, 68 (41)

Davima CB Cantaires Tortosa: Pau Martin (5), Arnau Pedret (13), Ruben Mascarell (2), Roger Pedret (19), Oriol Mora, cinc inicial, Wilmer Joná Luna (14), Jordi Montesó (9), Josep Colomé (4), Arnau Carles (8), Arnau Espinós, Roger Pruñonosa (2). 26 faltes personals. Set triples. 11/18 tirs lliures.

Cofrán 95-CB Cambrils: Àlex Rodríguez (15), Pau Escrivà (2), Ferran Torres (25), Roger Audi (2), Ruben Molina (8), cinc inicial, Joan Berengué (12), Pablo Vega, Enric Maduell (4), Rubén Martínez. 21 faltes personals. Sis triples. 20/26 tirs lliures

Àrbitres: Albert Riera Caire i Rubén Ezequiel Bascetta.

Parcials: 15-20; 15-21; 25-10; 21-17.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la vint-i-cinquena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: