IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol i Ivan Borodin els millors situats de la Sala Esgrima...

Daniela Pinyol i Ivan Borodin els millors situats de la Sala Esgrima Amposta en la Tirada Nacional d’Esgrima

La població madrilenya de Tres Cantos va acollir una Tirada Nacional d’Esgrima en la categoria junior, tan individual com per equips, amb representació de la Sala Esgrima Amposta, i participació de 142 participants, portuguesos, brasilers, italians i espanyols. . En la competició individual masculina, amb victòria del portugués Miguel Frazao, derrotant en la final a Miguel Àngel Chuzón del Club Cid Campeador de Burgos, el més destacat de la Sala Esgrima Amposta va ser Ivan Borodin amb quinzena posició, després de perdre per 15-11 amb el portugués Leonardo Marqués. Pel que fa a la resta de tiradors ampostins, Guillem Martínez i Èric Borràs van ocupar respectivament la vint-i-tresena i vint-i-quatrena posició. Tomàs Pujol va ser vint-i-vuitè, Aleix Jiménez, trenta tresè Deneb Roure, trenta vuitè, entre els millors classificats.

En el rànquing estatal tres tiradors de la SE Amposta en el Top-10, el millor posicionat es Guillem Martínez en la quinta plaça, mentre Aleix Jiménez i Ivan Borodin, en novena i dècima.

En la competició per equips, l’equip ampostí amb Ivan Borodin, Aleix Jiménez, Aleix Martí i Guillem Martínez, va perdre en quarts de final davant el Club Esgrima Las Rozas de Madrid per 45-28, derrotant posteriorment a la Sala Esgrima de Burgos, per la sèptima posició per 45-42.

En la competició femenina Daniela Pinyol, va finalitzar en dècima posició, perdent en octaus de final amb Victòria Vela de Pando del Club Esgrima Bahia de Cadiz per 15-11 Anaís Pujol es va classificar vintena, entre un total de 93 tiradores. En el rànquing estatal actual, Daniela és onzena i Anaïs, vint-i-setena.