IniciPoliesportiuCiclismeMedalla de plata i bronze per a Ivan Viladrich a les proves...

Medalla de plata i bronze per a Ivan Viladrich a les proves de Gurb i Vic de la Copa Catalana de Ciclocròs

Cap de setmana intens per a Ivan Viladrich (Granfons-SB Hotels Terres de l’Ebre), amb la participació en la doble cita osonenca de la Copa Catalana de Ciclocròs 2021, han estat també els grans protagonistes de la doble cita osonenca del calendari a Gurb i a Vic.

La localitat de Gurb es va estrenar dissabte al calendari de ciclocròs català en el qual era la sèptima cita del calendari Open. En una matinal força fresca, els 176 inscrits/es van enfrontar al recorregut de 2kms per volta dissenyat pel Club Ciclista Gurb, exigent i divertit segons opinió dels mateixos protagonistes.

En la categoria júnior Ivan Viladrich va ocupar la tercera posició, invertint un temps de 46’04”, en efectuar els 17 quilòmetres de recorregut. La victòria va ser per a Carlos Gámez (CC Llliça d’Amunt), amb 45’42”, seguit en segon lloc per Adrià Franquesa (UCV Bikiespots Ford Nicol), 45’57”. En cadets tercer lloc per a Matiss Van Kerckhove  Montbike Cycling Team), que la pròxima temporada competirà amb la Penya Ciclista Baix Ebre. La segona jornada de la Copa Catalana Ciclocròs es va disputar diumenge al CX Ciutat de Vic, prova que acollirà els Campionats d’Espanya 2023 de l’especialitat, i que va reunir més de 340 ciclistes (214 ciclistes en les categories Open i 127 en promoció) en una matinal de nou molt fresca a la capital osonenca.

Les carreres es van disputar a la Zona Esportiva de la ciutat, lloc habitual dels darrers vuit anys de celebració de la prova, els darrers anys de categoria internacional i amb protagonistes de gran prestigi, que ara torna després de la pandèmia. Es tracta d’un circuit tècnic i exigent, amb les típiques pujades curtes amb desnivell i amb algun pas tècnic com a novetat d’aquest any.

En aquesta segona prova, Ivan Viladrich va pujar al segon lloc del podi, efectuant el recorregut de 15,8 quilòmetres, amb un temps de 43’00”, només superat per Adrià Franquesa (UCV Bikiesports Ford Nicol), amb 42’43”. El tercer lloc va ser per a Pau Pujol (Jufre Vic-ETB), 43’41”. En Màster -40, desena posició de Xavier Jornet (Catalunya Sud), en cadets, Matiss Van Kerckhove, va ocupar la tercera plaça i Pol Viladoms la dècima.