IniciFutbol salaEl Toscà pot situar-se líder si és capaç de vèncer al Campredó...

El Toscà pot situar-se líder si és capaç de vèncer al Campredó aquesta nit

El Toscà aprofitava la jornada del descans del fins ara líder de la competició el CFS Roquetes ‘B’ per apropar-se a tan sols tres punts i aquesta nit en el partit de recuperació de la sisena jornada tindrà l’opció de situar-se en la primera posició del grup, si és capaç de derrotar al vigent campió de la lliga, la UE Campredó que es refeia aquesta setmana i protagonitzava la relativa sorpresa de la jornada davant el fins ara segon classificat, el Marisc Mediterrani que encaixava una golejada (2-6). Una jornada que va quedar incomplerta per la suspensió a causa del fort vent del cap de setmana entre l’Inter Rasquera i el Dertochip.

Correctiu del Toscà que li passa per sobre al Salvem lo Delta

Espectacular correctiu que li va infligir el conjunt tortosí davant un nouvingut a la categoria com és el Salvem lo Delta futsal, que no va poder amb el vendaval ofensiu del Toscà que al descans situava un aclaparador 7 a 0. Els tortosins es van agradar davant el cuer de la categoria i Samuel va liderar la golejada dels de la capital del Baix Ebre amb quatre gols, completant el correctiu amb un hat-trick de Mariano, Yassin i Jose amb dos gols i Jorid i Ayoub en un que completaven el marcador final, i que en combinació amb la sorprenent derrota del fins ara segon classificat Marisc Mediterrani li permet als de Tortosa passar a ocupar el segon lloc a tan sols tres punts de distància del líder i amb l’oportunitat d’accedir a la primera plaça en la recuperació que han de disputar aquesta mateixa nit de dimarts davant el Campredó, a partir d’un quart de nou del vespre al pavelló firal de Remolins.

El Campredó es desmelena al segon temps i s’imposa davant el segon

Poca gent podia pensar que després d’un primer temps molt disputat que acabava amb empat a un gol, després que els deltebrencs cobressen avantatge als pocs minuts d’iniciar-se el matx i els campredonencs empatessin abans del descans, donant lloc a un partit vistós i amb alternatives, que a la segona part els visitants decantarien el duel de forma clara gràcies a la seua efectivitat.

A la represa, els visitants van aprofitar al màxim les seues arribades a l’àrea local per a situar un contundent 1-6, amb el que pràcticament sentenciaven davant un rival que tenia l’opció de situar-se a un sol punt del líder i tenint en compte que tenien un partit menys disputat, el que han de recuperar el proper dissabte a la pista del Benifallet en un duel d’aspirants a donar caça als roquetencs i disputar així la lliga. A l’últim minut Jordi Borràs va aconseguir el seu gol, que el consolida com al màxim realitzador de la temporada, amb setze gols en 6 partits disputats.

Ocasió perduda per a l’Ebre Escola per a retallar distàncies

Tampoc va poder aprofitar la jornada de descans del Roquetes ‘B’ el conjunt nouvingut a la categoria, que tenia una immillorable oportunitat de retallar a tan sols una victòria de distància respecte al primer classificat, en un partit on no va poder passar de l’empat davant un conjunt deltebrenc que ha iniciat la temporada amb molts problemes. Tot i això, els de Màxim Navarro van plantar cara en aquest partit i van disposar de les seves opcions per haver-se endut la victòria del feu tortosí.

El partit va estar renyit fins al final i els deltebrencs van demostrar la seva vessant més competitiva. No obstant això, les precaucions defensives van marcar el primer temps del partit aprofitant els locals una acció aïllada per avaçar-se a la finalització dels primers vint-i-cinc minuts. A la sortida dels vestidors, els de Deltebre van avançar línies i van pressionar als ebrencs arribant a donar-li la volta al marcador amb l’1-2. Fins a l’últim minut del temps reglamentari quan tot el treball fet pels de Navarro se n’anava en orris quan l’Ebre Escola aconseguia la igualada definitiva, que deixava amb la mel als llavis als visitants.

El Benifallet reacciona i salva l’empat davant un bon TM Tortosa

Abans del partit, aprofitant que estàvem en la setmana contra la violència de gènere els dos equips van aprofitar per llegir el manifest de “L’esport contra la violència masclista”.

Un cop iniciat el partit es va viure un intens xoc entre dos equips que es van haver d’aclimatar al fort vent regnant durant la tarda de dissabte. El Benifallet, que encara no ha pogut sumar la victòria en els partits que ha disputat a casa aquesta temporada, es va veure desbordat en un primer temps d’anades i vingudes a les dues àrees tenint més encert el conjunt visitant que es situava amb un 2-4 favorable. Tot i això, a la represa, el desgast físic del TM Tortosa (que es presentava a n’aquest partit amb tan sols dues substitucions) combinat amb la pressió que exercien els benifalletencs els permetia salvar com a mínim l’empat gràcies als gols d’Axel (2), Xavi i Aleix.

Després d’aquest empat els benifalletencs són quarts a la lliga, amb un partit pendent de disputar davant el Marisc Mediterrani previst per al dissabte dia 4 a partir de dos quarts de cinc de la tarda, que en cas de poder aconseguir la victòria els aproparia a tan sols dos punts dels roquetencs. D’altra banda, el TM Tortosa, amb els set partits disputats a hores d’ara és cinquè classificat amb els mateixos onze punts que el Benifallet.

Podeu veure la classificació de la lliga Terres de l’Ebre clicant a la imatge immediatament inferior: