IniciFutbol salaAl CFS Rapitenc li surt la creu davant el Lligallos en un...

Al CFS Rapitenc li surt la creu davant el Lligallos en un duel directe per la salvació

Era un partit clau per a optar a la permanència davant un Lligallos que fruit a n’aquesta victòria va poder sortir de les places de descens directe a costa del CFS Rapitenc que va deixar escapar una gran oportunitat per a deixar les tres places de descens, que ocupen ara mateix tres conjunts ebrencs: el Flix, el Rapitenc i l’Amposta B.

Els de Francesc Calduch han encadenat una ratxa preocupant on han sumat tan sols dos punts dels darrers 21 possibles i encadenen tres derrotes de forma consecutiva, en un inici de lliga on estan acusant la joventut de l’equip i la falta d’adaptació a la categoria. Els rapitencs tot i mostrar-se superiors durant tot el partit en una acció on els va fer falta intensitat defensiva i força encaixaven el gol que posava per davant als camarlencs mitjançant Marc Solà aviat (7′). A partir d’aquí fins al descans el reguitzell d’ocasions es van succeir davant la porteria d’Albert que va poder aguantar amb la porteria a zero en marxar cap al túnel de vestidors a l’equador de la confrontació.

Els rapitencs sortien decidits a la represa a buscar el gol de l’empat que els donés ales per aixecar un partit fonamental per a les seues aspiracions. No obstant això, en una errada defensiva després del servei de banda Aaron se n’aprofitava de l’acció per a establir el 0-2 als primers compassos de la segona meitat (22′). Aquest gol posava les piles als rapitencs que collaven a la recerca del gol que finalment arribava en una acció d’Albert (26′) i quatre minuts després Joaquim signava l’empat a dos (30′). Restaven 10 minuts per a la conclusió del matx, que van ser espectaculars. A la sortida d’un córner, l’errada del marcatge li permetia a Llosa tornar a posar per davant als de Carlos Monserrat (33′). Amb el gol arriscaven en porter-jugador i fruit d’aquesta dinàmica una pèrdua propiciava el quart gol obra de Jorge (35′) que semblava decidir el xoc. Apel·lant a la casta els de Calduch es van tornar a fer amb la possessió de la pilota i gràcies a Tahar, que marcava tot seguit del 2-4 (35′) i feia l’empat a quatre a l’últim minut, semblava salvar un punt per als mariners. Quan el partit semblava decidit, arran d’un servei de banda l’error en la cessió del defensor rapitenc li donava la pilota a Alfred que no perdonava i a falta de 50” per al final sentenciava la confrontació tot i l’intent a la desesperada de buscar el gol d’un empat que no arribaria.

Sala de premsa:

Calduch, entrenador rapitenc, es lamentava al final del partit “que ha estat una verdadera llàstima! No estem jugant gens malament tots els partits que estem disputant, a excepció del partit del Priorat que allò va ser un desastre, se’ns estan escapant els partits pels mínims detalls. Som superiors algun cop, com aquesta setmana, però errors de concentració i coses que no ens haurien de passar ens estan penalitzant” apuntava el tècnic de l’equip del Montsià que afegia que “ara ens venen dos partits fora de casa, abans de Nadal, com el Morell i el Flix, però tenint en compte que estem traient millors resultats fora de casa que al nostre pavelló enguany intentarem afrontar-los amb la màxima concentració possible per a intentar sumar punts“. Francesc Calduch comentava que “és una cosa psicològica el que ens està passant, errors puntuals ens estan costant gols i estan en una dinàmica de què tenen temor a fallar” apuntava el tècnic rapitenc que sentenciava que “l’any passat vam començar la lliga perdent tres partits consecutius i després vam encadenar set triomfs seguits. A la mínima que poguéssem enllaçar dos partits consecutius guanyant penso que les coses es veuran d’una altra manera i els ànims de l’equip canviaran radicalment“.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de les nou primeres jornades disputades, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

El CFS Rapitenc tindrà jornada de descans aquest proper cap de setmana aprofitant el pont de la Constitució mentre la PB Lligallos disputarà la eliminatòria de setzens de final de la Copa Tarragona a la pista del Móra la Nova de segona divisió provincial. El partit està previst per al dissabte a partir de les 19 hores de la tarda.