IniciFutbol salaEl FS Amposta torna a caure davant un rival directe i la...

El FS Amposta torna a caure davant un rival directe i la permanència està cada cop més lluny

Se li fica molt complicada la permanència a la Divisió d’Honor al FS Amposta després de caure novament derrotades a la pista d’un rival directe com el Molins, que fins a aquest partit anaven emparellades a zero punts amb les de la capital del Montsià.

El partit representava una prova de foc per a tots dos conjunts que buscaven retallar la distància d’onze punts respecte a la zona de permanència que marca el Cervera-Segarra, quart classificat per la cua. El duel l’afrontaven les ampostines molt minvades d’efectius, tan sols en un canvi a la banqueta a causa de les lesions i absències que les deixaven amb sis jugadores de camp per afrontar un compromís crucial per enganxar-se a la lluita per sortir de les darreres posicions del grup.

Tot i això, durant els primers compassos el domini territorial de les de la capital del Montsià es traduïa amb el gol que les avançava al marcador quan Lucia feia el 0-1. No obstant això, l’alegria els hi durava poc, ja que pràcticament en l’acció immediatament consecutiva arribava el gol de l’empat per a les locals obra de Mireia. Dos minuts més tard, en una nova acció de rebot aprofitaven per a donar la volta al resultat mitjançant Raquel.

L’enfrontament seguia parell i les ampostines seguien generant situacions d’atac com per a revertir la situació, i en un contracop on en una badada defensiva en no sortir a tapar el xut des de fora de la frontal li donava l’opció a Núria d’ampliar l’avantatge amb el 3-1 a les acaballes del primer temps (14′). Reacció immediata de les ampostines que en una acció desafortunada de Rut aconseguien entrar de nou al partit, arran d’un autogol quan ni tan sols havia passat un minut (15′) establint el resultat amb què s’arribava al descans.

Després del pas per vestidors, tornaven a collar en cerca de la possible igualada les de la capital del Montsià davant la destacada actuació de la portera local Martina que possibilitava que en un contracop arribés el quart obra de Mariona (25′). No es rendien les de Magriñà que van buscar en insistència el gol que les enganxés de nou al partit i finalment era Laura Roso qui aconseguia el 4-3 per donar esperances a les ebrenques a falta de deu minuts per al final. Els intents eren estèrils per aconseguir l’empat tot i generar noves accions davant l’encert de la portera del Molins, tot i arriscar amb la portera-jugadora en el tram final i tot i trobar-se en superioritat numèrica durant dos minuts arran de l’expulsió per doble targeta groga de la local Anna (32′).

Sala de premsa:

Per al tècnic ampostí Sergi Magriñà “va ser una autèntica llàstima. El desgast físic ens va passar factura tot i disposar d’innombrables ocasions per haver sentenciat el duel. Podíem haver quedat 1-4 o 1-5 i per errors individuals ens van penalitzar i no vam poder treure res de positiu. Crec que aquest partit estan totes el guanyem, va ser una pena” ens comentava l’entrenador del FS Amposta que afegia que “vam ser superiors en moltes facetes al Molins i només la mala fortuna ens va privar de rascar quelcom positiu“.

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor femenina de futbol sala després de les nou primeres jornades del campionat, clicant a la imatge immediatament inferior: