IniciPoliesportiuHoquei PatinsDe nou es va enfonsar l'Hoquei Patins Amposta a la segona part

De nou es va enfonsar l’Hoquei Patins Amposta a la segona part

La derrota a la seua pista davant el CP Vilafranca, en la quarta jornada de la fase de permanència, complica encara molt més els objectius del CHP Amposta, de consolidar-se la Segona Catalana.

Va ser la repetició dels últims partits disputats per part de l’equip ampostí dirigit per Jordi Mirado. Una bona i esperançadora primera part, per donar pas a una desconcertant segona.

Els jugadors locals van portar la iniciativa al primer temps, i es van posar per davant al marcador de forma clara, amb el primer gol marcat per Pau Estudillo, i el segon i tercer, en transformar Josep Garcia una falta directa. Al descans es va arribar amb una bona renda de tres gols per als ampostins.

Les bones sensacions només es van mantenir en els primers minuts de la segona part. Després el rendiment de l’equip va baixar i van aparèixer les errades individuals i col·lectives, aprofitades per part del CP Vilafranca, que va aconseguir progressivament la remuntada, per sentenciar finalment el partit.

La pròxima quinta jornada, primera de la segona volta, els ampostins jugaran el dissabte a partir de les 18 hores, a la pista del Ribes CP Ladyicel. Difícil repte davant un equip que en el primer partit van guanyar 1-4 a domicili, i és un dels rivals directes en la lluita per la permanència. Pot ser una de les últimes oportunitat per mantenir les opcions de salvació.

CHP AMPOSTA, 3
CP VILAFRANCA, 5

CHP Amposta: Pau Fernández, Josep Garcia (2), Pau Esquerré, Robert Carles, Ferran Pons, Adrià Labernia, Marc Bayo, Josep Pons, Joan Esquerré, Pau Estudillo (1).

CP Vilafranca: Javier Vera, Marcel Izquierdo (Max Gual (1), Roger Chavalés (2), Roger Perales (1), Marc Sedó, Jean Marc Tenorio, Fede Insenser (1).

Àrbitre: Jordi Serra Garcia, targeta blava a Pau Estudillo dels locals i Marcel Izquierdo dels visitants.