IniciEsportsLa Torxa dels Special Olympics 2023 passa per Amposta

La Torxa dels Special Olympics 2023 passa per Amposta

La Torxa dels Jocs Special Olympics 2023 va arribar a Amposta. Més de vint relleus entre esportistes ampostins i els seus clubs van portar la torxa des del Pont penjant fins a la plaça de l’Ajuntament. El passat divendres la capital del Montsià, es va convertir en una de les dotze ciutats de Catalunya per on passarà la Torxa dels Jocs Special Olympics 2023.

Més de vint relleus entre destacats esportistes ampostins esperaven al Pont Penjant l’arribada de la torxa a les 19 hores, per portar-la per l’avinguda. Alcalde Palau, la plaça del Mercat, el carrer Miquel Granell, l’avinguda de la Ràpita, per finalitzar el recorregut t a la plaça de l’Ajuntament.

Foto: Cedida

Divuit entitats esportives van fer els relleus, amb el Club Esportiu de l’Àngel APASA, que participara en la 12a edició dels Jocs, a Granollers, acompanyats per la traca musical de TokoXtu i la música dolça de la banda jove de la Fila.

Havia sortit l’11 de març de la Seu i Andorra la Vella, i va arribar a Amposta des de Lleida. A continuació passarà per Tarragona, Badalona, Barcelona, Mataró, Lloret i Calella, per finalitzar el recorregut el 29 de març a Granollers.

La Torxa dels Jocs Special Olympics és l’inici d’un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants pels esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, d’altres comunitats autònomes espanyoles i de països de tot el món. Dotze esportistes, una entrenadora i dos tècnics del Club Esportiu Àngel APASA competiran a Granollers entre el 30 de març al 2 d’abril d’aquest 2023, en una edició on es preveu la participació d’uns 1.500 esportistes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies