IniciHandbolDolorosa derrota de l'Handbol Amposta que pràcticament té un peu i mig...

Dolorosa derrota de l’Handbol Amposta que pràcticament té un peu i mig a lliga catalana

Va ser una autèntica llàstima. L’Handbol Amposta va mantenir intactes les possibilitats de guanyar fins als darrers instants, però va acabar amb una dolorosa derrota per tan sols un gol de diferència, que si no es produeix gairebé un miracle, pot representar la seua definitiva sentència amb el descens de categoria.

Pitjor no podia començar el partit per a l’equip ampostí, que va encaixar un parcial 0-5, obligant a Marc Fornós abans de complir-se el minut 5, ha demanar ja el seu primer temps mort. Va millorar l’equip ampostí, encara que sense poder reduir diferències, perquè no podia neutralitzar en atac, l’efectivitat de Marina Jiménez, però sobretot d’Ekaterina Tyaglyay, i havent d’aguantar amb les dos exclusions juntes que es van produir al minut 8.

En la recta final del primer períodeva arribar la reacció local, amb els tres gols ampostins en els últims cinc minuts, fase en les que les vallesanes, no van anotar. Al descans la renda visitant era tan sols de dos gols 13-15.

La segona part va començar també amb bones perspectives per a l’equip local, situant-se a només un gol (15-16). L’equip ampostí va resistir, i mantenint la intensitat, i al minut 17, va situar l’empat al marcador (20-20). Amb el temps mort d’Enrique Gallego, les visitants tot i jugar en inferioritat numèrica, es van posar de nou per davant en el marcador, però l’Amposta va mantenir les seues opcions de victòria, situant un nou empat (22-22) a cinc minuts per al final.

Molta tensió i nervis en els últims minuts, i les visitants que es jugaven menys en el partit, van poder emportar-se la victòria, tot i que el gol d’Abril Pujol a 1’22” per al final donava marge a l’esperança. Temps mort de Gallego a poc per al final, i el marcador que ja no va tenir cap més alteració.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 24 (13)
MUBAK BM LA ROCA, 25 (15)

CH Amposta: Ferré i Lázaro, Uliaque (2), Haro (3), Rieres, Juncosa (4), Pujol (5), Domingo (2), Núria Ventura, Pagá (3), Maria Ventura (2), Gasca (3), Simón, Caballé.

Mubak BM la Roca: Lorena Ramirez i Aina  Gómez, Marina Jiménez (6), Vallejo (3), Tyaglyay (7), Laia Garcia, Guerreiro (3), Dueñas (1), Ribas, Clasca (5), Felip, Torregrosa (1), Tamada.

Àrbitres: Cristina Martín Delgado i Libertad Martínez Schilling, van excloure a les locals, Juncosa, Gasca (2), Simón, i a les visitants, Tyaglyay, Laia Garcia i Tamada.

Parcials: 0-5 (5′); 2-5 (10′); 4-8 (15′); 6-11 (20′); 10-15 (25′); 13-15 (descans); 15-17 (35′); 15-19 (40′); 17-20 (45′); 20-20 (50′); 21-22 (55′); 24-25 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la vint-i-tresena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: