IniciFutbol salaDefinits els partits de semifinals de la Lliga Territorial de les Terres...

Definits els partits de semifinals de la Lliga Territorial de les Terres de l’Ebre de Futbol Sala

ESORTS // El  FS Benifallet amb la seua ajustada i treballada victòria per 2-1, davant el PB Lligallos GP Motor, en la novena i última jornada de la Lliga Territorial de les Terres de l’Ebre de futbol sala, ha finalitzat en primer lloc de la fase regular amb 20 punts.

El segon lloc ha estat amb 19 per al FS Toscà, que superava amb solvència per 7-1 el CFS Roquetes. També s’han classificat per a disputar les semifinals el Mediterrani Deltebre en tercer lloc, i l’UC Campredó, quart classificat que ha descansat en esta jornada.  El Motors Deltebre va golejar l’Aldover-Paüls per 6-1 en un partit d’autèntic tràmit.

Este cap de setmana es disputaran les semifinals de la competició, en què el  FS Benifallet tindrà com a rival l’UC Campredó i el FS Toscà al Marisc Mediterrani AFS Deltebre.