IniciFutbolEls Clubs Catalans de Futbol rebran els ajuts econòmics de les campanyes...

Els Clubs Catalans de Futbol rebran els ajuts econòmics de les campanyes de promoció de la temporada 2020-2021

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol ha iniciat l’enviament dels comunicats corresponents als clubs, indicant-los quina documentació han d’aportar per tal de rebre aquestes subvencions i la quantitat que els hi correspon.

Aquests ajuts procediran dels següents programes: 

• TOTS SOM UN EQUIP, per a l’impuls del futbol amateur masculí i femení.
• #ORGULLOSA, per a la promoció del futbol base femení.
• CAMPANYA DE SUPORT ALS CLUBS DE BASE, que s’aplicarà a tots aquells clubs que només tinguin futbol base masculí a la seva estructura.
• EQUIPS EN CATEGORIES NACIONALS D’AFICIONATS, amb l’1% del decret televisiu per a la Primera Nacional Femenina i les categories nacionals de futbol sala.

Un programa d’ajut de prop de 4 milions d’euros 

L’abonament de les campanyes de promoció forma part del programa d’ajut econòmic especial de la Federació Catalana de Futbol, dirigit a clubs i federats, de prop de 4 milions d’euros, en la temporada del retorn de la competició.

Al pagament de les campanyes federatives, cal afegir-hi la bonificació del 50% de la quota del Portal del Federat, ja retornat als afiliats i afiliades al llarg de les últimes setmanes. Tanmateix, altres incentius per la represa de les lligues han estat la rebaixa del cost del rebut arbitral en un 15%, o les devolucions completes de la quota d’equip tant en futbol com en futbol sala territorial femení, i del 50% en base masculí.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 78

Últimes notícies