IniciEsportsDeltebre inicia la redacció del Pla Estratègic de l’Esport

Deltebre inicia la redacció del Pla Estratègic de l’Esport

Aquest mes de setembre s’han engegat els treballs per a la confecció del Pla Estratègic de l’Esport amb l’objectiu principal d’elaborar una diagnosi per conèixer la situació actual i projectar actuacions de dinamització de la pràctica esportiva. Aquest treball ha estat encarregat a l’entrenador Rafa Flores, el qual forma part del cos tècnic de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, s’han reunit al Centre Esportiu del Delta amb Flores per donar el tret de sortida a la confecció d’aquest Pla. Soler ha destacat “el coneixement i talent de Rafa Flores per dur a terme una actuació que ens ha de permetre assentar les bases del projecte esportiu del nostre municipi i així dotar de majors oportunitats a tota aquella ciutadania que gaudeix amb la seva pràctica”.  

El Pla comptarà amb una visió global a partir d’entrevistes amb esportistes i entitats de Deltebre, com també a partir de la pròpia experiència i bagatge que té Rafa Flores en el sector esportiu. Es preveu que aquest projecte estigui finalitzat a finals d’aquest any 2021 per així començar a desplegar les diferents actuacions proposades al llarg del proper exercici.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies