IniciHandbolDerrota del CE Tortosa que continua en clara línia ascendent

Derrota del CE Tortosa que continua en clara línia ascendent

Partit molt igualat entre l’Handbol Ribes, quint classificat i un rival molt solvent, i el CE Tortosa, que continua en clara línia ascendent i demostrant una clara progressió i millora en les seues últimes confrontacions.

Els tortosins van sortir disposats a emportar-se la victòria amb molta convicció i sense cap tipus de complex, i al minut 16 portaven una renda favorable de tres gols (5-8), encera que el seu joc no va tenir continuïtat, i van patir una petita davallada, aprofitada pels locals, per capgirar el marcador i arribar al descans amb un marcador favorable de 16-13.

A la segona part van sortir més endollats els jugadors locals, arribant a comptar amb una bona diferència de sis gols (27-21), a 10 minuts per al final, complicant-se molt el partit per als tortosins. Van reaccionar els tortosins, reduint diferències encara que ho van fer ja massa tarda, per poder tenir opció a puntuar, encara que van acabar donant una bona imatge.

La pròxima jornada serà de descans i en quinze dies enfrontament contra l’Handbol Berga, rival directe.

HANDBOL RIBES, 31 (16)
CE TORTOSA, 28 (13)

Handbol Ribes: Bermejo, Bañez, Òscar Fernández (2), Monasterio (3), Roldán (2),Pol Fernández (3), Moya, Reverter (4), Carino, Moya, Mora (2), Lubiano (2), Iker Martínez, Batllé, Ramirez (2), Antonio López (6) i Noguero (5).

CE Tortosa: Campanals (14  aturades (1p), Gonzalo (3) , Ele (7) (1p), Fermin (1), Albacar (2), D.Martin (2), M.Centelles (2), Katriel (2) , Francesc, Pere (1),  Pablo (1), Blai (5) (1p), Marc Lopez (2).

Àrbitres: Javier Varas Vilaseca i Carme Montané Reñe. Van excloure per part local a Monasterio, Moya, Reverter, Antonio López (2), i pels visitants a Blai, Pere, i Marc López.

Parcials: 4-1 (5′); 5-4 (10′); 5-7 (15′); 8-10 (20′); 12-11 (25′); 16-13 (descans); 19-14 (35′); 21-15 (40′); 25-20 (45′); 27-21 (50′); 30-24 (55′); 31-28 (final).

JUVENIL MASCULÍ (1a CATALANA – 2a fase Sèrie A-2)

CH SANT ANDREU, 35 (19)
CE TORTOSA, 25 (13)

CE Tortosa: Jordi (2 aturades), Pau (6 aturades). Joel Benet (2), Isidro (6), Joel Galan (4), Adrián, Izan (1), Damià, Gerard (4), Manel (5), Marc (3), Pol.

Amb l’inici del partit els tortosins mostren dificultats en defensa i els rivals troben fàcilment bones posicions de llançament. D’altra banda, costa completar jugades d’atac davant la ferma defensa barcelonina. Georgina demana temps al minut 8 per tal de corregir el joc visitant i contenir l’atac local. Amb el pas de l’equador del primer temps, amb el resultat de 12-7, l’equip intensifica la defensa i comença a retallar distàncies, arribant a 12-9 al minut 20. Però diverses errades en els llançaments a porteria fan que el rival es distanciï de nou, arribant al descans amb un 19-13 al marcador.

A la represa s’espera la millora del joc tortosí per tal de capgirar el partit durant la segona part, però aquesta millora es troba amb diverses dificultats com ara la intensa i molt dura defensa del contrari que frustra una vegada i una altra l’atac tortosí, que és incapaç d’aturar els ràpids contraatacs dels barcelonins. Els minuts van passant i la diferència de gols s’eixampla fins arribar al xiulet final amb el definitiu 35-25 al marcador.

CADET MASCULÍ (1a CATALANA – 2a fase G.A – Sèrie A-1)

CE TORTOSA, 39 (19)
KH7 BM GRANOLLERS ATLÈTIC, 40 (19)

CE Tortosa: Pau, Marc D., Tomàs, Jazint, Alexander, Izan, Marc S., Aaron, Joan S., Marc C., Iker, Octaviano, Marc M., Arnau, Pol, Xavi. Entrenador: Gonzalo Castaño.

Magnífic i emocionant partit d’handbol el que es va disputar aquest dissabte passat al pavelló Firal de Remolins. El disputaven dos equips que es coneixien molt bé, ja que era el tercer cop que s’enfrontaven en aquesta temporada. Precisament per això, el partit fou molt igualat al llarg de tot el matx i les alternances en el marcador van ser constants.

Tots dos equips encaraven la tercera jornada d’aquesta segona fase amb la imperiosa necessitat de puntuar, atès que encara no havien aconseguit cap punt. És per això, potser, que el partit va ser molt més tens i disputat que en els altres dos precedents anteriors. A més, un ambient més animat a la graderia del que és habitual, contribuïa inevitablement a aquesta tensió. Potser més del que hagués calgut esperar.

Malgrat que en moments puntuals de la primera meitat el CE Tortosa es va situar amb una renda desfavorable de dos gols (14-16, m.20), el cert és que es va arribar al descans amb un empat a 19 gols que, vist els mèrits d’uns i altres, feia justícia i deixava les espases en alt de cara la segona meitat. El més destacat d’aquests primers 30 minuts va ser la capacitat de reacció de l’equip quan, ja des del minut 15, van haver de remar en contra fins a aconseguir anivellar la balança del joc i del marcador.

La segona meitat va començar amb unes altres sensacions. Els tortosins van sortir amb la determinació d’anar definitivament a pel partit. Això va sorprendre els de Granollers que, per moments, semblaven tocats i enfonsats. Però com ja ha passat en els partits anteriors, quan l’equip més havia de mantenir la calma i assegurar, amb el cap fred, l’avantatge del marcador, llavors van aparèixer de nou les errades no forçades (pèrdues, imprecisions, manca de concentració…) just en els moments més importants. El rival, amb una defensa 3/3 molt avançada i agressiva, va aprofitar el desconcert local i va ser capaç de remuntar un desavantatge de fins a cinc gols en contra. En un partit tan intens i, gairebé amb tots dos equips al límit de l’extenuació, el factor psicològic també tenia el seu paper. Però, malgrat tot, el CE Tortosa cadet masculí no va perdre mai la cara al partit i va saber lluitar i competir fins al final.

En resum, tercera derrota consecutiva que situa l’equip en la darrera plaça del grup. Un altre partit que es torna a perdre per la mínima i amb la sensació d’haver-se escapat de les mans. L’equip es va buidar i ho va donar tot.

INFANTIL FEMENÍ (1a CATALANA – 2a fase G.A – Sèrie A-2)

CH SANT ESTEVE SESROVIRES, 27 (16)
CE TORTOSA, 37 (20)

CE Tortosa: Alba, Jana (5), Mar (6), Ainara (15), Mariona, Èlia, Lidia, Núria (10), Sofia (1) i Nathalie (20 parades).

Un inici de partit on l’equip rival, surt més concentrat des del primer moment, ficant-se per davant al marcador els primers minuts, un joc molt igualat per part dels dos equips, fins al minut 10, on les tortosines ja entren al partit, amb una bona defensa, un atac constant i com no destacar les parades de la portera sota els pals. L’encert de cara a porta fa que el resultat de la primera part fou 16-20.

La represa del partit, no ha estat diferent de la que ha estat sent la mitat de la primera part, amb una bona defensa avançada que servia per robar pilotes, crear contraatacs i marcar sota els pals, desplegant un bon joc, de totes les jugadores. Però l’equip rival no es rendeix, la portera rival està parant totes les pilotes i l’encert d’elles sota els pals, fan que s’apropin al marcador, l’entrenadora demana temps, per a rectificar el que estava passant i ferles tornar al partit. Entenen que el partit no se’ls pot escapar i u donen tot fins al final, on el resultat fou de 27-37.