IniciFutbol2ª CatalanaEntrenador nou, golejada assegurada per a un Ampolla que trenca la mala...

Entrenador nou, golejada assegurada per a un Ampolla que trenca la mala dinàmica

Un necessitat Ampolla, que acumulava cinc derrotes de forma consecutiva, on només havia pogut marcar un gol, es va poder treure l’espina clavada en el debut del tarragoní Diego Reyes a la banqueta ampollera, mostrant-se letals ofensivament i aconseguint una balsàmica golejada davant un Camarles que ara mateix és l’equip amb pitjor dinàmica de la categoria amb tres derrotes consecutives i una victòria en els darrers set compromisos.

Els visitants que van disposar d’un llençament de falta de Ferran que sortia molt a prop del pal dret de la porteria de Ramon, es van anar diluint a mesura del pas dels minuts davant un Ampolla que es va anar trobant còmode durant el transcurs del partit i en la inèrcia del canvi a la banqueta, es va poder veure una versió molt millorada del que havia estat l’equip en les darreres jornades del campionat. Una situació que els feia ser més verticals i molt més efectius que en els partits precedents com es va demostrar en la primera arribada clara, en la qual una centrada des del carril esquerre no podia ser rebutjada per Víctor Pujol, que se li escapava el control i li caia a David Ramírez que assistia amb un toc de qualitat cap a Duran a la dreta, que engaltava una volea que significava el primer gol del partit. En la segona arribada local, tornaven a mostrar-se letals. Una pilota controlada a tres quarts de camp per Arnau Bertomeu, tenia tot el temps de controlar i regirar-se al mig del camp i filtrar la passada per a Víctor Galindo, que es presenta totsol davant el porter ampollenc Aitor al que superava amb una rematada potent ajustada al pal esquerre de la porteria visitant i ampliant les diferències al marcador quan encara no s’havia arribat a la mitja hora de partit. Cinc minuts més tard, arran de la sortida d’una falta lateral, els roig-i-negres se n’aprofitaven de la sortida en fals d’Aitor al segon pal, rebotant-li la pilota a peus de Jusi, que involuntàriament assistia cap a Joel al segon pal, que tan sols li calia empentar la pilota al fons de la xarxa i fer el tercer gol que pràcticament sentenciava el partit quan encara no s’havia arribat a l’equador del mateix.

Els camarlencs, conscients de que el partit estava molt coll amunt, van reservar a jugadors amb molèsties amb dos canvis al descans i la tònica del partit va seguir afavorint a un Ampolla que va tenir en una falta penjada per David Ramírez al segon pal, una rematada un pél creuada de Ferran Luís que marxava a pocs centímetres del pal esquerre de la porteria defensada pel porter camarlenc. Els visitants, van reclamar una caiguda a l’àrea de Ferran que era carregat per darrera per Joel (com es pot apreciar a les imatges que adjuntem) no consident aquesta acció punible com a penal que hagués pogut marcar un punt d’inflexió al partit. Si que ho va considerar-ho a l’altra àrea, quan arran d’una falta lateral Edgar en l’intent de refús defensiu amb el cap, la pilota de forma involuntària li acabava colpejant a la mà. El llençament des dels onze metres s’encaregava de servir-lo Carles i enganyava a la esquerra a Aitor, fent el quart del partit. Amb el xoc completament decidit, i els camarlencs havent abaixat els braços, encara va haver-hi temps de veure dos gols més. El primer d’ells en una rematada inapelable de Duran, que signava el seu primer doblet amb la samarreta de l’Ampolla, i pràcticament quan ja es complia el temps una espectacular rematada de Jordi Tomàs des de la frontal, que allotjava al mateix escaire dret de la porteria defensada per Aitor.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 49:10, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

CF L’AMPOLLA, 6
CF CAMARLES, 0

CF l’Ampolla: Ramon, Lluís Fabregat, Jordi Tomàs, Joel, Duran, Víctor Galindo (Carles, 63′), Arnau Bertomeu, Edu Sosa (Pol, 76′), Ferran Luís, Jusi, David Ramírez (Marc Perelló, 80′).

CF Camarles: Aitor, Brian, Eric Brull (Sansaloni, 66′), Víctor Pujol (Edgar, 45′), Ferran, Roger, Piotr, Aliau, Aleix (Beranuy, 22′) (Allan, 45′), Roda (Serral, 45′), Comes.

Àrbitre: Aleix Solé Tosas, amb Andy Romero Gómez i Lahsen Azougagh, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Van amonestar a Duran (80’) del CF l’Ampolla i per a Eric Brull (46’), Ferran (56′) i Brian (70′) del CF Camarles.

Gols: 1-0, Duran (19′); 2-0, Víctor Galindo (27′); 3-0, Joel (32′); 4-0, Carles (p) (71′); 5-0, Duran (76′); 6-0, Jordi Tomàs (90′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dissetena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: