IniciHandbolDerrota del CH Ascó davant el Mislata en la segona jornada de...

Derrota del CH Ascó davant el Mislata en la segona jornada de l’estatal juvenil femení d’handbol

El CH Ascó no ha pogut repetir l’èxit de la seua estrena al grup E, de la fase del Campionat d’Espanya juvenil femení d’handbol, que es disputa al municipal d’Ascó, perdent de forma clara davant el Grupo USA BM Mislata, que en la primera jornada havia empatat amb les madrilenyes del Core Global BM Parla.

Des de l’inici del partit, la defensa del conjunt valencià ha estat un gran obstacle per a les jugadores del conjunt riberenc. A partir de l’empat a dos, el Mislata ha portat sempre la iniciativa en el marcador, imposant la seua defensa i propiciant al minut 11, al temps mort demanat per Pau Lanceta després d’un parcial 0-5. Les diferències s’han continuat incrementant fins a una màxima renda visitant de 9 gols al minut 23 (4-13). A partir d’aquest moment el joc ha entrat en una fase de més igualtat, com indicava el marcador, que al descans era de 8-15.

L’inici de la segona part ha estat determinant. Les jugadores de l’equip dirigit per Pau Lanceta, han sortit de nou amb molts problemes ofensius, i el partit s’ha complicat més als primers cinc minuts amb els tres gols de Clàudia Juan, mentre les locals es quedaven sense anotar. No es va rendir el conjunt asconenc, però sempre va anar a remolc d’un potent rival que va incrementar la seua bona renda, fins a arribar a una màxima diferència d’11 gols (19-30), a poc més de 4 minuts per al final del partit.

En la segona confrontació de la jornada, el Core Global BM Parla, s’ha imposat amb autoritat per 40-29 al Bidasoa Irun, i ocupa el primer lloc juntament amb el Grupo USA Mislata amb 3 punts, seguit del CH Ascó amb 2, i sense puntar el Bidasoa Irún.

Demà a les 10:30 hores es disputarà el partit entre el Grupo USA BM Mislata i Bidasoa Irun, i a continuació a les 12:30 hores, jugaran el CH Ascó i el Core Global BM Parla. Es classifiquen els dos primers del grup.

CH ASCÓ, 23 (8)
GRUPO USA BM MISLATA, 32 (15)

CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas, Abril Andreu, Cinta Duran, Abril Pujol (4), Judit Lanceta (10), Júlia Navarro, Xènia Treig (1), Angela Callarisa (1), Aina Lasala, Carlota Martínez (5), Gisela Gironés, Emma Falgueras (2).
Grupo USA BM Mislata: Sabina Minguez, Ursula González, Maria Cobo (6), Isabel Sánchez (3), Daniella Caprani, Marta Martínez, Silvia Albal (1), Esther Birk (6), Carla Risueño, Paula Zamora, Claudia Juan (6), Núria Cardona (6), Dolores Martínez, María Ramirez (4).
Àrbitres: Beatriz Muñoz (Castella la Manxa) i Libertad Martínez (Catalunya). Van excloure per part local a Abril Pujol, i a les visitants Isabel Sánchez, Marta Martínez, Silvia Albal i Esther Birk.
Parcials: 2-3 (5′), 2-6 (10′), 4-8 (15′), 4-11 (20′), 5-13 (25′), 8-15 (descans), 8-18 (35′), 11-20 (40′), 13-21 (45′), 15-23 (50′), 19-29 (55′), 23-32 (final).