IniciPoliesportiuHoquei PatinsDerrota en la darrera jornada de tràmit de l'Hoquei Patí Amposta

Derrota en la darrera jornada de tràmit de l’Hoquei Patí Amposta

Segons apunta l’edició en paper del Setmanari l’Ebre d’aquest divendres, el CHP Amposta va sortir derrotat en l’últim partit corresponent a la primera fase de la Segona Catalana, que era pràcticament un tràmit, ja que l’equip ampostí estava, per la seua puntuació i posició a la taula classificatòria, condemnat a disputar la segona fase de permanència a la categoria.

L’equip ampostí es va desplaçar sense els jugadors de l’equip júnior, pel seu doble compromís, el cap de setmana, i va començar amb una defensa zonal que no va obtenir els resultats esperats. El conjunt local va aprofitar algunes errades per a situar-se amb un clar 3-0 al marcador. Jordi Mirado va canviar la defensa i va situar l’equip en individual, cosa que propiciava una reducció de diferència, amb els gols de Josep Pons i Robert Carles de penal. Van tornar a marcar els locals, per arribar-se al descans amb 4-2.

A la segona part, l’Amposta va sortir més concentrat i amb un Robert Carles inspirat en atac, que va recuperar les opcions de victòria i va situar, amb els seus tres gols, un empat a cinc al marcador. En l’últim tram del partit l’equip local va marcar els dos gols que van representar la seua victòria.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Josep Pons (1), Joan Esquerré, Robert Carles (4), Ferran Pons i Pau Esquerré.