IniciMotorMotocròsEl pilot Pau Doñate reapareix al circuit amb bones sensacions

El pilot Pau Doñate reapareix al circuit amb bones sensacions

Segons avança aquest divendres en l’edició de paper del Setmanari l’Ebre, Pau Doñate tornava a l’activitat de la competició oficial, després de superar una llarga lesió. I ho va fer de forma molt positiva, imposant-se en la prova inaugural del Campionat de Catalunya de motocròs, disputat al circuit d’Almenar.

La cursa va representar un èxit a tots els nivells, especialment pel que fa a la participació, ja que va comptar amb més de 120 pilots de les categories: MX1, MX 125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit i MX Sots 18.

L’organitzador de la cursa, el Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, ha cuidat tots els detalls i va dixar un traçat en perfectes condicions per a la pràctica del motocròs.

Pau Doñate es va imposar en una igualada categoria. El pilot del Tot Motor Reguers va ser el més ràpid de la primera mànega, i va finalitzar en tercer lloc en la segona. Ramon Brucart va ser segon, després d’imposar-se a la segona mànega.

Pel que fa a la resta de pilots ebrencs, José Luis Dauden (MC Amposta) va ocupar la quinta plaça, en MX1, en la qual Gervasio Cañas va ser el dominador de les dos mànegues. David Noya va finalitzar en la segona posició, mentre que Marc Fontanals va ser tercer.

En MX2, quinzena posició per a Joan Vidal (MC Tot Motor Els Reguers), i victòria final per a Rick Elzinga. L’italià Andra Bonacorsi va fer segon, mentre que Adrià Monné va tancar les posicions d’honor.

Els lituans Karlis Reisulis i Janis Reisulis van ser els clars dominadors de la categoria MX125, amb vint-i-quatrè lloc per a Dídac Ferré (MC Amposta).

També va pujar al podi Ferran Ferré, amb el tercer lloc en la categoria Sots18, en la qual es va imposar el pilot del Moto Club Segre, Albert Alfonso, amb segona posició de Pau Geli. La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans tindrà lloc el 24 d’abril a Bellpuig.