IniciBàsquetDerrota per la mínima del Bàsquet Girona amb Jaume Sorolla en el...

Derrota per la mínima del Bàsquet Girona amb Jaume Sorolla en el primer partit de pretemporada

El pivot tortosí Jaume Sorolla va tenir protagonisme en el primer partit amistós del Bàsquet Girona, com a nou equip de la Lliga ACB, perdent 73-72 amb el Baxi Manresa, en el Torneig de Sant Julià de Vilatorta, on el conjunt dirigit per Pedro Martínez, va estar més encertat en els últims instants, d’un partit molt igualat amb moltes alternances i mínims avantatges.

El pivot tortosí va estar en pista en els quatre quarts, sempre rellevant a Marc Gasol, duent a terme una bona tasca, sobretot en defensa, intimidant i bé en les ajudes i el rebot. En atac va finalitzar amb 4 punts.

El primer duel de la pretemporada va servir per a agafar ritme i la primera idea de com serà la plantilla d’Aíto García Reneses per disputar l’ACB per primera vegada en la història del club.

Al davant, un Baxi Manresa amb moltes cares noves, però encara sota les ordres de Pedro Martínez, que la passada campanya va portar a cap una temporada històrica pels del Bages. En els darrers minuts de l’últim quart, els gironins es van trobar més còmodes i van gaudir d’un màxim avantatge de 7 punts. Així i tot, els homes de Pedro Martínez van remuntar i l’encert els ha donat la victòria final per la mínima (73-72), tot i que els gironins van disposar d’una última possessió per haver aconseguit el triomf. En l’enfrontament van debutar cinc fitxatges: Taylor, Colom, Figueras, Miletić i Hanzlik. Els joves del planter, Ferran Díaz i Kevin Torres també van participar uns minuts.

Tot i la derrota el tècnic del conjunt gironí Aito Garcia Reneses, va acabar molt satisfet de l’actuació de l’equip: “Estic molt content. Hem entrenat poc, i encara hi ha jugadors sense conèixer els companys. Encara ens falten moltes coses, però hem fet un bon esforç i estem millor del que esperava”.