IniciVoleibolDesprés d'un magnífic primer set roquetenc, el Barça reacciona i s'emporta la...

Després d’un magnífic primer set roquetenc, el Barça reacciona i s’emporta la victòria

Després d’un fantàstic primer set i d’avançar-se al marcador, el Vòlei Roquetes no va poder sorprendre el Barça Voleibol, que va remuntar i es va imposar finalment amb autoritat, confirmant els pronòstics que el situaven com a favorit.

L’excel·lent actuació d’Andy Rojas, amb 21 punts, ben secundat per Samuel Pacheco amb 13, no va ser suficient per derrotat a un rival molt compacte, amb el bon treball en la recepció de Masià, i dels brasilers, Felipe de Mello en la col·locació, molt efectius Grossi i Da Silva, i de l’oposat vallesà Osorio.

Els roquetencs van sortir molt endollats al partit, completant un dels millors sets d’aquesta temporada. El joc va ser molt igualat fins que els locals van portar la iniciativa per agafar una bona renda (18-15), i provocar el temps mort de Fredy Mosquera, sense poder frenar el bon joc local.

Els roquetencs amb el triomf en el primer parcial, van seguir molt ferms, mentre l’equip blaugrana reaccionava, entrant el partit en una fase de molt igualada, amb alternances i empats en el marcador, fins que els roquetencs van posar-se per davant 16-14. El Barça no es va deixar sorprendre i a partir de l’empat a 17,van portar la iniciativa fins a aconseguir l’empat.

El tercer set també va resultar molt igualat com els anteriors fins a l’empat a 13. Després els blaugrana van posar la directa i el temps mort del tècnic local amb 14-17, no va poder frenar a un rival molt entonat.

Amb la derrota en el tercer set, l’equip roquetenc va intentar ressorgir, donant molta rèplica al principi del quart, però el Barça ja no va donar opcions, i a partir del 7-9, va sumar sis punts consecutius per situar un clar 7-15. La resta ja no va tenir història, els visitants van acabar sentenciant, tot i l’esforç dels roquetencs.

CLUB VÒLEI ROQUETES, 1
BARÇA VOLEIBOL, 3

Club Vòlei Roquetes: Andy Rojas, Pallarés, Tudó, Redu Chemali, Tarazaga, Bertomeu, Pacheco, Añes, Cerdà, Trullen, Mario Sánchez i lliures Isak Martí i Joan Vericat.
Barça Voleibol: De Mello, Rojas, Morato, Sanchis, Grossi, Osorio, Álvarez, Da Silva, Valiño, Argiles, Amorós, Pedrico. Lliure. Masià.
Àrbitres: Carles Sola i Vanessa Gilabert.
Parcials: 25-20 (25′), 19-25 (25′), 16-25 (23′), 17-25 (24′). Duració: 1 hora i 37 minuts.

Podeu veure la taula classificatòria del grup C de la Superlliga masculina 2 clicant a la imatge inferior: