IniciPoliesportiuPatinatgeDestacada actuació del Club Patí l'Aldea al prestigiós torneig de Trieste, a...

Destacada actuació del Club Patí l’Aldea al prestigiós torneig de Trieste, a Itàlia

ESPORTS // El Club Patí l’Aldea va competir en el segon torneig Internacional Memorial Sedmak Bressan Cup que es va disputar del 25 al 30 de maig al pavelló de patinatge Palapikelc Opicina de Trieste, aplicant el nou sistema de puntuació Rollart.

Amb més de 350 participants, i quatre disciplines, individual, parelles solo dance, és una de les majors competicions europees de patinatge i la primera prova de gran prestigi que es disputa des d’octubre de 2019 després que tots els campionats i competicions internacionals haguessen de ser cancel·lats a causa la Covid-19. La competició es va disputar sense assistència d’espectadors, però amb la participació de representants de molts països com Espanya, Eslovènia, Països Baixos, Israel, Alemanya, Romania i sobretot d’Itàlia, amb Pau Garcia, excampió del Món Junior, en el seu debut en categoria absoluta, Alberto Maffei i Marco Giustino, quart i octau respectivament en l’última Copa del Món i Alessandro Liberator, en la competició masculina, i en la femenina Rebecca Tarlazzi i Letizia Ghiroldi, or i plata a Barcelona 2019, Micol Zangoli , Chiara Trombini, Greta Piccardo, Viola Pieroni i Micol Mills.

Van destacar per part del CP l’Aldea, el cadet Roger Arasa i el seu germà Ferran en la categoria aleví, i en infantil Pol Forné, amb la consecució de la medalla d’or, i la medalla de bronze de l’infantil Enzo Pagnoni i la júnior Anouk Vizcarro.

En la categoria sénior, Paula Ibáñez va ocupar la novena posició i Andrea Silva la desena. Un altre dels protagonistes de la competició va ser Pau Garcia, representant del Club Artistik Skating MR de Cunit, entrenat per Òscar Molins, que es va imposar amb un total de 237,94 punts per davant dels italians Alessandro Liberatore, 198,22 i Alberto Maffei, 192,63.