IniciMotorDomini de Jordi Antonio i Eduard Betrian en les categories SM Road...

Domini de Jordi Antonio i Eduard Betrian en les categories SM Road de la tercera prova de la Copa Catalana de Supermotard al Pla de Sant Tirs

ESPORTS // Jordi Antonio (MC Alcanar) i Eduard Betrian (MC Circuit Móra d’Ebre), van ser els protagonistes destacats en les categories SM Road, de la tercera prova de la Copa Catalana de Supermotard disputada al circuit karting del Pla de Sant Tirs, on la calor va ser la nota dominant al llarg de la cursa amb temperatures per sobre dels 30 graus.

Jordi Antonio, de la categoria Trofeu SM Road, es va imposar amb claredat en les dos mànegues, seguit d’Àlex Grau (MC Porqueres) i Marc Cortell (MC Sant Celoni), segon i tercer, respectivament. El pilot del MC Alcanar augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general, sumant un total de 145 punts, seguit en segon lloc per Marc Cortell amb 109.

En SM Road +35, el triomf va ser per Eduard Betrian, que es va imposar en les dos mànegues. Rafeal Molina (MC Polea SX) i Josep Maria Sánchez (MC Circuit de Móra d’Ebre), van empatar a 36 punts, i la combinació de resultats va afavorirt el pilot del Polea SX, que es va enfilar fins al segon esglaó del podi.

Pel que fa a SM65, domini total del pilot aragonès Víctor Cubeles (AD Cronosport), finalitzant en quinta posició Edgar Martínez (MC Tot Motor Els Reguers), que li permeten sumar 22 punts i ocupar amb 44, la sèptima posició d’una classificació general liderada per Cubeles amb 150. 5.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Supermotard tindrà lloc l’11 de juliol al circuit de Móra d’Ebre.