IniciMotorDestacat protagonisme dels pilots ebrencs al Trial de Foz de Calanda que...

Destacat protagonisme dels pilots ebrencs al Trial de Foz de Calanda que inaugurava la competició aragonesa

ESPORTS // Els pilots ebrencs van ocupar posicions capdavanteres, en el II Trial Foz de Calanda, organitzat per l’Ajuntament d’aquesta població de Terol i el Moto Club Bajo Aragón, que inaugurava el campionat del 2021, després de l’aturada d’un any i mig a causa de la Covid-19, i disputat amb totes les garanties sanitàries.
Nazario Garcia (MC Tortosa) va ocupar la segona posició en TR1, amb 20 punts, només superat pel primer classificat Adrià Albejano (MC Baix Berguedà), amb 10. La tercera posició va ser per a Jaime Mir (MC Bajo Aragón).

En TR3, triomf de Mario Nicolau (Trial Matarranya), amb novena i onzena posició respectivament per als pilots del MC Tortosa, Marc Enric Salvatella i Sergi Fornós. En TR4, va dominar Jesús Ignacio Martin (MC Trial Muel), amb sèptima posició per a Arnau Garcia (MC Tortosa). En la categoria aleví-juvenil, la victòria va ser per a Aida Martí (MC Amposta).