IniciMotorIker Garcia puja al podi en les dos carreres de Donington Park...

Iker Garcia puja al podi en les dos carreres de Donington Park i segueix líder de l’European Cup Yamaha R3

ESPORTS // Iker Garcia Abella (Arco MotoR UPV University Team) va pujar en les dos carreres de la segona prova de l’European Cup Yamaha R3, inclosa en el Mundial de Superbikes, que es va disputar en el circuit britànic de Donington Park i va suposar tot un repte per als pilots.

Després d’un divendres assolellat i calorós en què els entrenaments lliures i Superpole van transcórrer sense gaires incidències amb la lluita per la primera posició de sortida, el dia de la cursa la pluja va posar a prova als participants.

En carrera amb el pis mullat, Juan Antonio Conesa es va endur la victòria per davant d d’Iker García Abella i l’italià Edoardo Colombi. La segona amb la pista seca va transcórrer a un ritme més ràpid i el pilot local Fenton Harrison Seabright va guanyar per davant de l’espanyol Julian Giral amb tercer lloc per a Iker Garcia.

Després de les cites de Misano i Donington Park, el pilot de les Cases d’Alcanar, segueix ferm i el més regular, ocupant el primer lloc de la classificació general amb un total de 72 punts, seguit a continuació per Fenton Harrison Seabright amb 54, Juan Antonio Conesa i Julian Giral, amb 53 i l’eslovac Màxim Repak, 45.
La competició tornarà els dies 23 i 24 de juliol, amb la disputa de les dos carreres de la tercera cita al circuit d’Assen als Països Baixos.