IniciMotorQuarta posició de Jordi Albertón a la tercera cursa de la Yamaha...

Quarta posició de Jordi Albertón a la tercera cursa de la Yamaha Cup del Campionat Mediterrani de velocitat

ESPORTS // Coincidint amb la disputa de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, el circuit de Barcelona-Catalunya va acollir la tercera cursa de la temporada de la Yamaha bLU cRU Cup del Campionat Mediterrani de velocitat, organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme, amb participació del jove pilot Jordi Albertón (MC Tortosa).

El pilot del club tortosí va estar molt prop del podi en les dos carreres, en les que es va imposar Gonzalo Sánchez (Penya Motorista Barcelona), amb quinta plaça en la primera i quarta en la segona de Jordi Albertón, per finalitzar la prova en quarta posició. El guanyador Gonzalo Sánchez, va invertir un temps de 39’06″864, seguit per Lluc Bergada (Escuderia Osona), +0’045 en segon lloc, Marc Ochoa de Echagen (CEM Constantí), +0’069, ien tercer i quart Jordi Albertón a +0’383.

Després d’aquesta prova és líder de la classificació general Lluc Bergada amb 127 punts. En segona i tercera posició respectivament, Gonzalo Sánchez, 115 i Marc Ochoa de Echagen, 75, quart és Rubén Montero amb 77 i quint Jordi Albertón amb 71. La pròxima cita del Mediterrani de velocitat serà del 9 a l’11 de setembre al circuit valencià de Xest.