IniciFutbolDissabte, trobada d’exjugadors de la UD Remolins de les dècades dels 70...

Dissabte, trobada d’exjugadors de la UD Remolins de les dècades dels 70 i 80

L’actual president de la UE Remolins-Bítem, Joaquin Roda, i Paco Also, president en l’etapa de la UD Remolins, rebran un homenatge durant la trobada d’exjugadors d’aquella època. Durant la jornada de dissabte es portaran a terme diverses activitats que s’iniciaran amb una sortida fluvial amb el Sirgador pel riu Ebre i una visita turística que acabarà a l’espai Cota 0, abans del dinar de germanor que tindrà lloc en un restaurant de Remolins. “Són dos persones irrepetibles que sempre han tingut el respecte i afecte de tots els jugadors, que s’han guanyat tindre el protagonisme d’una diada tan especial i que mereixen el nostre reconeixement”, destacaven des de l’organització de l’esdeveniment.

Tot es va iniciar al mes de desembre de l’any passat, concretament el dia 8, data que coincidia amb l’anterior trobada que es va fer per a homenatjar l’equip, que va aconseguir el primer ascens de la història amb la camiseta de la UD Remolins la temporada 1980-81. “La majoria d’integrants d’aquell equip, juntament amb altres companys que van estar a la plantilla del primer equip en altres temporades, fins la temporada 87-88, any en què es va produir la fusió entre la UD Remolins i el CD Bítem, es retrobaran molts anys després per a recordar anècdotes, vivències i recuperar la companyonia que sempre s’ha viscut en esta entitat”, ressaltaven des de l’organització.

El fet de coincidir amb el cinquantenari de l’etapa recent del club i celebrar les noces d’or del torneig Mariano Toha ha estat també una de les raons de pes per a impulsar esta trobada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies