IniciConsells esportiusEl Consell Esportiu del Baix Ebre organitza un nou curs de monitor/a...

El Consell Esportiu del Baix Ebre organitza un nou curs de monitor/a esportiu per accedir al registre de professionals de l’esport

El Consell Esportiu del Baix Ebre ha convocat, per segon any consecutiu, el Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu, sota la tutela de l’Escola Catalana de l‘Esport de la Generalitat de Catalunya i que permet, un cop superat, obtenir l’alta al ROPEC (Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya). Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de divuit anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

El curs es farà de manera intensiva i presencial del 26 de juny al 14 de juliol a Tortosa, i està compost del Bloc Comú CIATE (15 hores), Bloc Específic de Gestió de Petites Entitats Esportives (35 hores), Bloc Específic de CIATE en Joc i Esport (35 hores), Curs de Procediments de Tècniques i Recursos de Primers Auxilis (15 hores) i un període de pràctiques posterior (150 hores).   El període d’inscripció acaba el 16 de juny i tota la informació es pot aconseguir a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Ebre www.cebaixebre.cat o trucant al 977510460.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies