IniciPoliesportiuEsgrimaDomini aclaparador de la Sala Esgrima Amposta a la primera Lliga Catalana...

Domini aclaparador de la Sala Esgrima Amposta a la primera Lliga Catalana d’espasa

La Sala Esgrima Amposta va començar la Lliga Catalana d’esgrima, disputada a Barcelona, amb excel·lents resultats i presència dels seus tiradors en la majoria de podis. La seua superioritat es va produir sobretot en la categoria absoluta, on els seus tiradors van acaparar tots els llocs del podi.

La medalla d’or va ser per a Guillem Martínez, que en la final es va imposar 15/9 a Ivan Borodín, que es va penjar la plata. En les semifinals es van imposar a Genis Pinyol, 15-10, i Èric Borràs per un ajustat 15-14, que es van penjar el bronze. En sexta posició es va classificar Ferran Tomàs, i de la dècima a la tretzena, Marc Borràs, Biel Jiménez i Enric Sabaté, i Deneb Roure entre els més destacats dels components del club ampostí. En la competició femenina, es va imposar Judit Chavarria, superant en la final a Norma Benítez (SA Montjuic) amb autoritat per 15-6. En semifinals va guanyar a la seua companya d’equip Núria Marco, en un duel molt emocionant i igualat per 15-14.

En la categoria sub-17, victòria d’Oriol Espí (SA Montjuic), superant en la final al seu company d’equip Nikita Kornilov, aconseguint la medalla de bronze Biel Jiménez, i ocupant Quim Vidal una meritòria sexta plaça. En la final femenina entre dues tiradores de la Sala d’Armes de Montjuic, Abigail Balladares va vèncer a Norma Benítez, amb sèptima i novena posició d’Alexandra Borodina i Aura Albiol.

En sub-15, masculí, bronze per a Ian Porres, perdent en la semifinal amb Gaugeric Marin (Sala d’Armes Garraf-Vilanova), per un ajustat 15-13. En la competició femenina , tercer lloc d’Alexandra Borodina, perdent en semifinals amb Ainara Funes (CE Maresme-Mataró), per 15-12, que després va ser la campiona.

En sub-13 mixta, primera posició per a Jan Pujol, amb segon i tercer, per als representants del CE Maresme-Mataró, Joel GilI, Kilian Irima i Pol Roger, ocupant la sexta i sèptima plaça, Eduard Moreno i Pol Cid, mentre Jan Martí va ser novè, i Ario Rosique i Aura Albiol, van acabar en onzena i dotzena posició respectivament.

Jordi Martí i Berta Campos, en quinta i sexta posició, van ser els més destacats de la SE Amposta, en la categoria M11 mixta, ocupant Laia Rodríguez l’octava i Marc Bertran la dècima.