IniciHandbolL’Handbol Ascó no pot superar l’obstacle del líder Palautordera

L’Handbol Ascó no pot superar l’obstacle del líder Palautordera

Tot i la derrota el CH Ascó va donar molta rèplica al líder Palautordera, en moltes fases del partit de l’onzena jornada de Lliga Catalana femenina.

Molta igualtat a l’inici, però les locals han baixat la intensitat, amb errades a porteria i amb una defensa desajustada, que van permetre a les visitants portar la iniciativa, marxant al descans amb una bona renda de set gols.

A la segona part va millorar l’actitud de les jugadores locals, tot i que sempre han anat a remolc del seu rival, que ha arribat a tenir fins a una avantatge de 10 gols. No s’ha resignat l’equip asconenc, que en els últims 15 minuts va aconseguir reduir la desavantatge, situant un parcial de 8-4 a favor seu. En la segona part l’equip dirigit per Joan Bel, va tenir un parcial favorable de 13-12, reflex de la seua millora de joc.

El pròxim diumenge en la dotzena jornada, l’equip asconenc afronta un altre complicat repte al pavelló CEM Pau Gasol de Sant Boi de Llobregat, on tindrà com a rival al Cooperativa de Sant Boi, equip situat en el tercer lloc de la taula classificatòria, que en els partits disputats, porta la millor estadística en defensa del grup.

CLUB HANDBOL ASCÓ, 23 (10)
CH PALAUTORDERA-SALICRÚ, 29 (17)

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (3), Tania Marcos (4), Xènia Treig (3), Carla Martínez (1), Júlia Navarro, Marina Calvo (3), Marta Abella (2), Arantxa Bel, Aina Lasala (2), Idaira Palenzuela (3), Blanca Demattey (2), Irina Gómez.

CH Palautordera-Salicru: Meritxell Palomares, Laura Vila, Yuna Tato (1), Joana Andreu (2), Martina Morato (5), Cristina Vergés (3), Nona Genis (3), Mariona Prat (3), Natalia Gallego (2), Irene Alamo (1), Hannah Yerman (3), Eury Ruano (7).

Àrbitres: Joan i Bernat Moncusí, van excloure a la local Marina Calvo, i les visistants Joana Andreu (2), i Irene Alamo.

Parcials: 2-2 (5′), 3-8 (10′), 5-10 (15′), 6-14 (20′), 7-16 (25′), 10-17 (descans), 12-19 (35′), 12-22 (40′), 15-25 (45′), 18-25 (50′), 19-27 (55′), 23-29 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a l’onzena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: